Kuninkaalliset

Prinsessa Madeleinen lapset suloisessa sisaruspotretissa – katso kuninkaalliset vauvakuvat!

Prinsessa Madeleine on toipunut synnytyksestä hyvin ja päässyt kotiin nauttimaan pienestä tyttärestään. Chris-isän mukaan pieni prinsessa näyttää aivan veljeltään Nicolakselta, kuten kuvakooste myös osoittaa.
12.3.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Kungahuset/Christopher O'Neill

Prinsessa Madeleine, Christopher O’Neill, prinsessa Leonore, 4, ja prinssi Nicolas, 2, ovat ihastuksissaan uudesta perheenjäsenestään. Madeleine ja pieni prinsessa pääsivät kotiutumaan sairaalasta jo perjantaina, ja nyt koko perhe on päässyt nauttimaan vauvantuoksusta.

Madeleine julkaisi sunnuntaina sisarusparvesta suloisen kuvan uudella Instagram-tilillään. Kuvassa Leonore ja Nicolas antavat suukon pienelle siskolleen.

Leonore and Nicolas welcoming their little sister home ❤️

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Pieni prinsessa ja hänen veljensä ovat kuin kaksi marjaa

Chris-isä pääsi ruotsalaistoimittajien haastateltavaksi pian kuopuksensa syntymän jälkeen.

– Tyttö on näyttää aivan samalta kuin Nicolas, kun hän oli pieni. Mutta tytöllä on vähän enemmän hiuksia. Hän on valtavan suloinen, Chris kertoi Svensk Damtidning -lehdelle.

Madeleinen fanitilillä Instagramissa julkaistu kuvakooste osoittaa, että Nicolas ja tuore prinsessa todella näyttävät toisiltaan. Kuvassa ylinnä on prinsessa Leonore, keskellä prinssi Nicolas ja alla vastasyntynyt prinsessa.

Madeleinen perhe aikoo viettää kevään Ruotsissa

Madeleine ja Chris perheineen asuvat vakituisesti Lontoossa, mutta nyt he aikovat jäädä joksikin aikaa Ruotsiin. Heidän tarkoituksenaan on saada rauhallinen ja levollinen alku uuden tulokkaan kanssa eikä kiirehtiä Lontooseen liian aikaisin.

– Prinsessapari viettää osan keväästä Ruotsissa, hovin viestintäpäällikkö Margareta Thorgren kertoo Expressen-lehdessä.

Samalla Madeleine pääsee myös viettämään aikaa siskonsa, veljensä ja vanhempiensa kanssa, ja perhe saanee sukulaisiltaan tarvittaessa myös lastenhoitoapua. Leonore ja Nicolas puolestaan saavat leikkikavereita serkuistaan: EstellestaOscarista, Alexanderista ja Gabrielista.

Lähteet: Expressen, Svensk Damtidning

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *