Meghan Marklen ja prinssi Harryn häitä juhlitaan toukokuussa 2018.
Kuninkaalliset

Meghan Markle ei saa enää itse julkaista kuviaan – sulki miljoonia seuraajia keränneet some-tilinsä

Prinssi Harryn kihlatun Meghan Marklen yksityisiä kuvia ei enää löydy Instagramista eikä hänen kirjoittamiaan twiittejä Twitteristä. Britannian kuninkaallisen perheen jäsenillä ei nimittäin ole henkilökohtaisia sometilejä.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Vain puolitoista kuukautta sen jälkeen, kun Meghan Markle ja prinssi Harry kihlautuivat, Meghan käyttäytyy jo kuin kuninkaallinen.

Meghan sulki 9. tammikuuta kaikki suositut sosiaalisen median tilinsä. Instagramissa Meghanilla oli noin 1,9 miljoonaa fania, Twitterissä yli 350 000 seuraajaa ja Facebookissa hänen sivustaan oli tykännyt lähes 800 000 ihmistä.

Kensingtonin palatsi kertoi, että neiti Markle sanoo olevansa kiitollinen kaikille, jotka ovat seuranneet hänen sosiaalisen median tilejään vuosien ajan. Koska hän ei kuitenkaan ole käyttänyt niitä vähään aikaan, hän on päättänyt sulkea tilinsä.

Päätös sometilien sulkemisesta kuitenkin liittynee ennemmin Meghanin pian muuttuvaan statukseen kuin siihen, ettei Meghan ehtisi tehdä päivityksiä sosiaaliseen mediaan. Meghanista tulee Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsen toukokuussa, kun hän ja prinssi Harry menevät naimisiin. Kellään Britannian kuninkaallisisista ei ole henkilökohtaisia sosiaalisen median tilejä itsellään.

Vuonna 2017 Meghan sulki myös The Tig -nimisen lifestyle-bloginsa. Meghan on joutunut luopumaan muutamista muistakin asioista prinssi Harryn vuoksi.

Meghan ei kuitenkaan katoa somesta

Vaikka Meghanilla ei enää ole henkilökohtaisia Instagram-, Twitter- tai Facebook-tilejä, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hänen uusia kuviaan löytyisi tulevaisuudessakin somesta.

Jatkosssa Meghanin kuvia ja uutisia julkaistaan kuninkaallisen perheen virallisilla sosiaalisen median tileillä, joita heidän media-asiantuntijansa päivittävät. Jos fanitat Meghania, siirry siis seuraamaan brittikuninkaallisia FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä.

Lähteet: The IndependentTeen Vogue, Vanity Fair

X