Kuninkaalliset

Meghan Markle käy prinsessakoulua: 5 outoa asiaa, jotka tuleva kuninkaallinen joutuu opettelemaan

Meghan Marklen on tunnettava etiketti ja käyttäydyttävä tietyllä tavalla, kun hänestä tulee toukokuussa Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsen. Kuninkaallisen lähteen mukaan hän suorittaa parhaillaan prinsessaopintoja.
12.2.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Häät prinssi Harryn kanssa lähestyvät ja elämä Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenenä on pian totisinta totta, joten Meghan Markle on aloittanut niin sanotun prinsessakoulun.

Perinteet ja etiketit istuvat tiukasti brittihovissa, niinpä tavat on yksinkertaisesti tunnettava. Meghanille opetetaan muun muassa ruokapöytäetikettiä ja puhetekniikkaa.

”Meghan on kuningasperheen luotetun valmentajan opastuksessa. 12 viikon kuluttua kaikkien katseet kääntyvät Meghaniin, eikä virheisiin ole varaa,” Daily Star -lehden lähde kertoi.

Jos Meghan jäisi ilman opastusta, hänen avioliittonsa alkaisi kuin prinsessa Dianan liitto prinssi Charlesin kanssa: avuttomana ja yksinäisenä, lähde arvioi.

Mutta millaisia asioita Meghan tarkkaan ottaen joutuu opettelemaan? Listasimme viisi seikkaa.

1. Kuninkaalliset pöytätavat

Kuninkaallisen perheen jäsenen on pystyttävä erottamaan kalaveitsi voiveitsestä ja tiedettävä, kuinka äyriäisiä käsitellään, keittoa syödään ja teetä juodaan oikeaoppisesti.

2. Puhetyyli

Meghan puhuu englantia amerikkalaisella aksentilla, ja sitä on pyrittävä vähentämään ja pehmentämään. Tärkeämpää on kuitenkin oikean terminologian ja sanontojen oppiminen, jotta Meghan ei tule väärinymmärretyksi tärkeissä tilanteissa.

3. Kuninkaallinen tapa liikkua

Kuninkaalliset naiset istuvat tuolilla nilkat ja polvet tiukasti yhdessä ja kävelevät portaita mahdollisimman elegantisti. Meghan saa opastusta jopa siihen, kuinka autosta noustaan helmojen kanssa hienostuneesti.

4. Talouden pyörittäminen

Aivan tavallisessa perheessä kasvanut Meghan ei ole tottunut siihen, että hänellä olisi henkilökuntaa huolehtimassa kotitöistä. Meghanin koulutus sisältää myös oppeja, kuinka kuninkaallisen henkilökunnan kanssa toimitaan.

5. Oikeanlainen pukeutuminen

Kuninkaallisten on pukeuduttava arvokkaasti ja etiketin mukaan. Vaikka Meghan on jo tunnettu tyylimuusa, hän saa opetusta myös pukeutumisessa.

Lähteet: PeopleThe Daily Star

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *