Kuninkaalliset

Meghan Marklen isä ei tulekaan häihin! Perheskandaalit varjostavat Meghanin ja Harryn hääonnea

Meghan Marklen ja prinssi Harryn häitä juhlitaan lauantaina, mutta Meghanin isä ei saatakaan tytärtään alttarille. Meghanin perheenjäsenten aiheuttamat lukuisat kohut varjostavat kuninkaallisia häävalmisteluja.
16.5.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Kuninkaallisissa häissä on varmasti tarpeeksi stressattavaa muutenkin, mutta Meghan Marklen ja prinssi Harryn häävalmisteluille lisäpainetta tuovat Meghanin perheenjäsenten aiheuttamat kohut.

Nämä skandaalit varjostavat lauantaina 19.5. juhlittavia häitä:

Meghanin isän paparazzikuvat

Meghanin isä Thomas Markle nolasi tyttärensä vain viikkoa ennen häitä. Daily Mail -lehden artikkelin mukaan Thomas tienasi jopa 100 000 puntaa eli yli 113 000 euroa lavastetuilla paparazzikuvilla, jotka liittyivät Meghanin ja Harryn häihin.

Isä ei saatakaan tytärtään alttarille

Juuri kun paparazzikuviin liittynyt kohu oli ehtinyt hieman rauhoittua, Meghanin isä kertoi TMZ-medialle joutuvansa sydänleikkaukseen. Lääkäreiden mukaan häihin osallistuminen olisi riski hänen terveydelleen, joten isä joutuu jättämään häät väliin.

”Tietysti olisin halunnut saattaa hänet alttarille. Se on historiallinen hetki. Olisin halunnut olla osa historiaa”, Thomas kertoi TMZ:n haastattelussa.

Velipuolen kirje Harrylle

Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr. lähetti huhtikuun lopussa prinssi Harrylle kirjeen, jossa hän väitti, ettei Meghan ole oikea nainen Harrylle. Hän kehotti Harrya perumaan häät.

”Vielä ei ole liian myöhäistä”, Thomas kirjoitti InTouch-lehden julkaisemassa kirjeessä.

Velipuolen kirje Meghanille

Thomas Markle Jr. kirjoitti pian prinssi Harrylle lähettämänsä kirjeen jälkeen kirjeen myös Meghanille. InTouch-lehden julkaisemassa kirjeessä Thomas yrittää anoa Meghanilta kutsua häihin.

”Minua satuttaa se, ettei minua ole kutsuttu häihisi. Mutta vielä ei ole liian myöhäistä lähettää minulle kutsua. Koko perheemme pitäisi olla osoittamassa rakkauttamme ja tukeamme hääpäiväsi, sillä niin perheet tekevät”, Thomas kirjoittaa.

Hän myös perustelee aiempaa ikävää kirjettään Harrylle sillä, että hän oli pettynyt ja hämmentynyt jäädessään ilman hääkutsua.

Sisarpuolen oikuttelut

Meghanin velipuolen lisäksi hänen sisarpuolensa Samantha Markle on aiheuttanut Meghanille harmaita hiuksia.

Ennen Meghanin ja Harryn kihlautumista Samantha kertoi The Sun -lehdelle, että Meghan on pinnallinen pyrkyri, joka ei tue perhettään. Kihlautumisen jälkeen Samantha kuitenkin muutti äänensävyään ja sanoi Meghanin olevan ihana, eloisa ja hurmaava persoona.

Samanthaa ei ole kutsuttu häihin, mistä hän kertoi mielipiteensä Twitteristä.

”Kunnioituksesta ja humanitaarisuudesta, Markelejen pitäisi olla kutsuttu häihin jos 2000 täysin ventovierasta ovat.”

Lähteet: CloserInTouch, The Sun, TMZ