Kuninkaalliset

Näissä ketjuliikkeissä Victoria, Kate, Meghan ja muut kuninkaalliset shoppailevat

Kuninkaalliset pukeutuvat luksusmerkkien lisäksi myös ketjuliikkeiden vaatteisiin. Jos haluat pukeutua kuin kruununprinsessa Victoria tai herttuatar Catherine, voit suunnata esimerkiksi Zaraan ja Hennes & Mauritzille.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Aop

Kruununprinsessa Victoria luottaa H&M -merkin vaatteisiin, kuten kuvan pitsipuseroon.

Kuninkaalliset pukeutuvat luksusmerkkien lisäksi myös ketjuliikkeiden vaatteisiin. Jos haluat pukeutua kuin kruununprinsessa Victoria tai herttuatar Catherine, voit suunnata esimerkiksi Zaraan ja Hennes & Mauritzille.

Kuninkaallisen tyylin luomiseksi ei välttämättä vaadita suuria summia rahaa.

Vaikka kruununprinsessa Victorian, herttuatar Catherinen ja prinsessa Madeleinen yllä nähdään usein luksusmerkkejä, kuninkaalliset shoppailevat myös ketjuliikkeissä. Prinsessat ovat pukeutuneet muun muassa Zaran, Topshopin ja Hennes & Mauritzin vaatteisiin.

Katso kuvat kuninkaallisista tyyleistä, joihin myös taviksilla on varaa!

Herttuatar Catherine luottaa Zaraan ja Topshopiin

Herttuatar Catherine, 36, on tunnettu melko perinteisestä ja klassisesta tyylistään, mutta toisinaan Kate pukeutuu myös rohkeammin.

Vaaleanpunainen mekko, jota koristavat mustat kirjailut, on peräisin ketjuliike Topshopista. Mekko on ollut myynnissä 75 punnan eli noin 95 euron hintaan.

Kesäkuussa Kate valitsi ylleen vaaleansinisen Zaran kesämekon.

Noin 50 euroa maksanut mekko myytiin pian sen jälkeen loppuun, kun se oli nähty Katen yllä.

Kate today! I love how she’s pulling the back of Charlottes dress to keep her from running away! Well… she wasn’t that successful and Charlotte ending up running away, Kate ran after her and that’s why she’s running on the first picture! Prince George and Princess Charlotte are growing up so fast! Also, I love Kate’s “off-duty princess” style! #KateMiddleton #Kate #Catherine #CatherineMiddleton #HRHKateMiddleton #HRHDuchessofCambridge #Duchess #DuchessofCambridge #KensingtonPalace #HRHPrinceWilliam #PrinceWilliam #DukeofCambridge #TheCambridges #HRHPrinceGeorge #PrinceGeorge #HRHPrincessCharlotte #PrincessCharlotte #PrincessLottie #PrinceLouis #HRHPrinceHarry #MeghanMarkle #MsMeghanMarkle #QueenElizabeth #LadyDiana #PrincessDiana #RoyalWedding

A post shared by Kate Middleton (@katemiddleton.closet) on

Meghanin suosikki on J. Crew

Prinssi Harryn puoliso Meghan Marklen, 37, tyylissä yhdistyvät Hollywood ja brittihovi.

Expressen-lehden mukaan Meghan käyttää vaatteisiinsa enemmän rahaa kuin kälynsä Kate, mutta Meghanin yllä ei kuitenkaan aina nähdä luksusmerkkien luomuksia.

Meghan on tykästynyt etenkin J. Crew -brändiin. Keväällä Meghan pukeutui J. Crewin tummansiniseen takkiin, jonka hinta oli noin 160 euroa. Heinäkuussa Meghan valitsi asusteekseen saman merkin käsilaukun, joka maksoi noin 67 euroa.

Victoria ja Sofia pukeutuvat H&M:n luomuksiin

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 41, on nähty usein Hennes & Mauritzin vaatteissa. Esimerkiksi H&M Conscious Exclusive -malliston vihreän juhlamekon hinta oli noin 299 euroa.

Myös prinsessa Sofia, 33, luottaa Hennes & Mauritz -konsernin vaatteisiin. Heinäkuussa hän pukeutui puolestaan & Other Stories -brändin 59 euron hintaiseen mekkoon. Victorian yllä oli aiemmin nähty samasta kankaasta tehty pitkä leninki, jonka hinta oli 125 euroa.

Madeleine shoppailee Zarassa

Prinsessa Madeleine, 36, on tunnettu kalliista maustaan, mutta myös hän shoppailee silloin tällöin ketjuliikkeissä.

Madde on valinnut asukseen esimerkiksi 55 euron arvoisen harmaan takin Zarasta.

Lähteet: Expressen, Harper’s BazaarSvensk Damtidning 

X