Catherine Middleton
Kuninkaalliset

Näitä tv-sarjoja herttuatar Catherine seuraa + 9 muuta yllättävää asiaa Kate Middletonista

Herttuatar Catherine eli Kate Middleton on täydellinen prinssin rouva: fiksu ja edustava. Mutta kuka Kate oikeastaan on? Selvitimme, millaisia mielenkiintoisia asioita naisesta on paljastunut.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Bulls

1. Kate oli jo teininä ihastunut prinssi Williamiin

Catherinen miesmaku ei ole vuosien kuluessa muuttunut.

– Kun puhuimme koulussamme olevista pojista, Catherine sanoi aina, ettei pidä heistä kenestäkään, koska ”ei ole ketään samanlaista kuin prinssi William”, Katen lapsuuden ystävä Jessica Hay on kertonut Andrew Mortonin William & Catherine: Their Story -kirjassa.

2. Williamia ennen oli Rupert Finch

Ensimmäisenä opiskeluvuotenaan St. Andrewsin yliopistossa Kate seurusteli lakia opiskelevan Rupert Finchin kanssa. Vuoden kuluttua hän kuitenkin tapasi Williamin, ja lopun tarinasta tunnemmekin. Nykyisin Rupert Finch on lakimies ja naimisissa Williamin ystävän Natasha Rufus-Isaacsin kanssa.

3. Katella oli tavallinen työpaikka

Ennen kuin Katesta tuli prinsessa, hänellä oli aivan tavallinen työ. Yliopistosta valmistumisensa jälkeen, vuonna 2005, Kate työskenteli sisäänostajana vaatteita myyvässä Jigsaw-yrityksessä.

4. Ison-Britannian historian vanhin prinssin morsian

29-vuotiaana avioitunut Kate oli brittihovin mittapuulla todella vanha. Esimerkiksi prinsessa Diana oli vasta 20-vuotias tanssiessaan häitä prinssi Charlesin kanssa.

5. Katella on hyvä viinapää?

On kerrottu, että Kate pystyy juomaan prinssi Williamin pöydän alle. Katen suosikkipaukku on ilmeisesti Jack Daniel’s-merkkinen viski.

6. Kate on urheiluhullu

Kate pelasi teini-ikäisenä maahockeyta ja oli mukana myös maastojuoksujoukkueessa. Kilpailunhaluiseksi tiedetty Kate kuntoilee nykyisin jopa päivittäin. Tennis kuuluu hänen suosikkiharrastuksiinsa. Kate nauttii myös ulkona liikkumisesta ja pyöräilee ja laskettelee mielellään.

7. Kate ja William erosivat hetkeksi

Kun Kate ja William erosivat muutamaksi kuukaudeksi vuonna 2007, Kate ei vaipunut synkkyyteen. Sen sijaan hän osoitti Williamille, mistä tämä jää paitsi, ja biletti upean näköisenä ystäviensä kanssa. Kärsivällisen Catherinen taktiikka toimi, ja kolmen kuukauden eron jälkeen William jo ryömi takaisin Katen luokse.

8. Kate viihtyy keittiössä

Kate omistaa makkarakoneen ja tekee mielellään mansikka- ja luumuhilloja lahjaksi.

Katen oma suosikkijälkiruoka on todennäköisesti tahmea toffee-vanukas.

9. Kate katsoo Downtown Abbeyta

Myös herttuattaret katsovat telkkaria. Katen suosikkisarjoja ovat Downtown Abbey -brittidraama, rikossarja Jälkiä jättämättä ja laulukilpailu X-factor.

10. Ensimmäinen korkeakoulutettu kuningatar?

Jos Kate ja William pysyvät yhdessä ja Katesta tulee aikanaan kuningatar, hän on ensimmäinen korkeakoulutettu kuningatar Englannin historiassa.

Lähteet: TLC, Telegraph, Mirror,  Woman’s Own, Vogue ja Marie Claire

 

X