Kuninkaalliset

Paljastuksia Brittihovista: Kuningatar Elisabetilla lämpimät välit Kate Middletoniin – Toisin kuin Dianaan aikoinaan. Katso videot!

Britannian kuningasperheestä ripotellaan tällä hetkellä herkullisia yksityiskohtia. 90-vuotta huhtikuun 21. päivä täyttävästä kuningatar Elisabetista on tehty dokumentti, jossa muun muassa Kate Middleton pääsee ääneen.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Bulls Press

Our Queen at Ninety -niminen dokumentti kuningatar Elisabetista ilmestyy pääsiäissunnuntaina, mutta siitä on jo julkaistu kutkuttavia makupaloja eli teasereita.

ITV:n eli Iso-Britannian mainosrahoitteisen televisioverkon tuottama dokumentti nostaa esiin kuningattaren pehmeän puolen. Cambridgen herttuatar Catherine kertoo dokumentissa, kuinka kuningatar on ollut hänen tukenaan.

– Minusta tuntuu, että hän on ollut lempeä opettaja minulle, Kate sanoo.

Kate korostaa, että kuningattaren avuliaisuus on merkinnyt hänelle paljon.

– Se, että kuningatar on käyttänyt aikaa huolehtiakseen minusta ja varmistaakseen että olen onnellinen, näyttää, kuinka välittävä hän todella on.

Kenties kuningatar on ottanut opikseen prinsessa Dianan kohtalosta ja päättänyt ottaa pojanpoikansa puolison paremmin vastaan. Elisabetin ja Dianan välit eivät olleet aikoinaan kovin lämpimät, ja Diana jäi vaille hovin tukea.

Katso Daily Mail -lehdessä julkaistu pala dokumentista!

Lue myös: Näin voit seurata kuninkaallisten arkielämää

Dokumentissa puhutaan myös Elisabetin läheisistä väleistä lapsenlapsiinsa: prinssi Georgeen ja prinsessa Charlotteen. Kate kertoo, että George kutsuu isoisoäitiään Gan-Ganiksi ja että kuningatar on ollut erityisen innoissaan prinsessa Charlotten syntymästä.

– Kuningatar oli todella ilahtunut, että saimme tyttölapsen. Kun palasimme Kensingtoniin, hän oli yksi ensimmäisistä vierailijoistamme, Kate sanoo.

Lue myös: Prinssi William ennustaa: ”Pikku-Georgesta kasvaa hippi”

Katso kuninkaallisten Twitter-tilillä julkaistu video.

Dokumentti valottaa myös kuningasperheen arkisia ongelmia. Joululahjan hankkiminen kuningattarelle aiheutti Katelle paniikkia.

– Mitä ihmettä oikein voin antaa kuningattarelle, Kate oli pohtinut.

Lopulta hän oli päätynyt itse tehtyyn lahjaan: Katen isoäidin reseptillä valmistettuun kesäkurpitsahilloon.

Lue myös: Syö kuin Vickan, Kate ja Madde – Kokeile prinsessadieettiä

 

Lähde: DailyMail

X