Kuninkaalliset 18.5.2017

Pippa Middletonin häät ovat lauantaina: ökyjuhlissa 120 000 euron lasirakennus ja luksusvessoja

Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Bulls Press
Pippa Middleton ja James Matthews saavat toisensa tulevana lauantaina. Pariskunta vihitään vanhassa ja perinteisessä kirkossa, josta juhlia siirrytään jatkamaan komeaan lasipaviljonkiin Pippan vanhempien pihamaalle.

Tavallisesti häissä nähdään valkoisia kankaisia telttakatoksia, mutta herttuatar Catherinen pikkusiskon Philippan eli Pippa Middletonin, 33, ja liikemies James Matthewsin, 41, häitä juhlitaan hieman hulppeammissa puitteissa.

Juhlapaikalle eli Pippan vanhempien Carole ja Michael Middletonin kodin pihalle Buckleburyyn on rakennettu valtava lasinen paviljonki, jonka on arvioitu maksavan jopa 100 000 puntaa eli lähes 120 000 euroa.

Kuvia lasirakennuksesta on jo levinnyt julkisuuteen. Muun muassa The Royal Watcher -blogia ylläpitävä Sarah hehkutti paviljonkia Instagram-tilillään.

Luksuspaviljongin lisäksi luksuskäymälöitä

Kasvihuonetta muistuttava rakennelma on yli 40 metriä pitkä ja se näkyy kauas Middletonien pihalta. Rakennelmaa ympäröi terassi, jonne vieraat pääsevät haukkaamaan happea.

Lasipaviljonki on tuotu Belgiasta ja sen kokoaminen kesti lähes viikon. Hankinta oli kallis mutta toisaalta järkevä, sillä hääpäiväksi on ennustettu sadetta ja tuulta. Morsian ja sulhanen perheineen ja ystävineen pysyvät kuivina lasirakennuksen suojassa.

Luksuspaviljongin lisäksi vieraita varten on hankittu luksusvessoja Andyloos-nimiseltä yritykseltä. WC-tiloissa on lasiset lavuaarit, laadukasta saippuaa, kokovartalopeilit ja tyylikäs valaistus.

Muutenkaan Pippa ja James eivät ole säästelleet kuluissa. Häiden on arvioitu maksavan kaikkine kuluineen jopa 250 000 puntaa eli lähes 300 000 euroa.

Lähteet: Daily Mail, Hello, Mirror 

Lue myös:

”Naurettavaa, överiä ja teennäistä” – Pippa Middleton muuttui hirviömorsiameksi

Pippa Middletonin miljonäärihäät lähestyvät: ökysormus ja 7 muuta faktaa tulevista häistä

Miljonäärin kanssa kihlautunut Pippa Middleton: ”Minua pidetään etuoikeutettuna ihmisenä, joka käyttää asemaansa hyväkseen”

Herttuatar Catherine ja pikkusisko Pippa – vahva sisuaruussuhde auttaa kestämään julkisuuden paineet

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi