Pippa Middletonin häät lähestyvät: nämä 8 asiaa tiedetään
Pippa oli aikoinaan siskonsa Katen kaaso, mutta Katea ei välttämättä nähdä Pippan kaasona.
Kuninkaalliset

Pippa Middletonin miljonäärihäät lähestyvät: ökysormus ja 7 muuta faktaa tulevista häistä

Pippa Middletonin ja James Matthewsin häitä juhlitaan parin viikon kuluttua. Selvitimme, mitä herttuatar Catherinen siskon ja tämän multimiljonäärimiehen häissä on luvassa.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Bulls Press

Herttuatar Catherinen pikkusiskon, Philippa eli Pippa Middletonin, 33, häitä juhlitaan lauantaina 20. päivänä toukokuuta.

Pippa ja hänen rahoitusalalla työskentelevä sulhasensa, multimiljonääri James Matthews, 41, ovat pitäneet hääsuunnitelmansa yksityisinä, mutta muutamia asioita häistä on jo paljastunut.

Listasimme 8 Pippan ja Jamesin häihin liittyvää asiaa, jotka tällä hetkellä tiedetään.

1. Kosinta tuli nopealla aikataululla

Pippa ja James ovat tunteneet toisensa 10 vuoden ajan, mutta heidän parisuhdehistoriansa on huomattavasti lyhyempi. Pariskunta tapaili toisiaan jo vuonna 2012, mutta muutaman kuukauden jälkeen heidän tiensä erosivat. Sen jälkeen Pippa tapaili pörssimeklari Nico Jacksonia kolmen vuoden ajan.

Vuonna 2015 herra Matthews astui taas mukaan kuvioihin. Pari ehti seurustella alle vuoden, kunnes James viime heinäkuussa kosi Pippaa.

Pippa Middletonin ja James Matthewsin häitä juhlitaan toukokuussa.

Pippa ja James haluavat pitää häänsä pieninä ja yksityisinä.

2. Pippan polttareita juhlittiin Ranskassa hiihtäen

Pippa juhli polttareitaan yhdessä siskonsa Katen kanssa rauhallisissa merkeissä maaliskuussa. Siskokset lensivät vanhempiensa maksamalla yksityiskoneella Ranskan Meribeliin, jossa heitä odotti hieno alppimaja henkilökuntineen.

– Pippa rakastaa hiihtämistä, joten tämä oli hänen ykkösvaihtoehtonsa polttariviikonlopulle, Pippan ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Ystävän mukaan mökin omistajat olivat halunneet tehdä vaikutuksen vieraisiinsa, ja heille oli annettu lahjaksi Swatchin kellot, Uggin tossut, nahkakantiset muistikirjat ja uniikit hajuvedet.

3. Vihkiminen suoritetaan pienessä kirkossa

Vihkikirkoksi Pippa ja James ovat valinneet pienen St Markin kirkon Englefieldin kylässä Berkshiressä lähellä Pippan lapsuudenmaisemia. Perinteet ovat Pippalle tärkeitä, joten hän halusi nimenomaan mennä naimisiin kotiseuduillaan.

4. Katea ei todennäköisesti nähdä kaasona

Vielä ei ole tiedossa, kenet Pippa on valinnut kaasokseen. Pippa nähtiin siskonsa Katen kaasona vuonna 2011, mutta Daily Mailin mukaan Katen rooli Pippan häissä on pienempi.

Lähteiden mukaan Kate ei halua varastaa huomiota siskonsa suurena päivänä. Pippa itse keräsi katseita Katen ja prinssi Williamin häissä vartalonmyötäisessä mekossaan.

5. Prinssi George ja prinsessa Charlotte ovat tärkeissä rooleissa

Pippan siskonlapset, prinssi George, 3, ja prinsessa Charlotte, 2, ovat saaneet häihin kunniaroolit. George nähdään sulhaspoikana ja Charlotte morsiustyttönä.

6. Häitä juhlitaan Pippan vanhempien luona

Kun pari on astellut alas alttarilta, lähdetään häitä juhlimaan noin 10 kilometrin päähän Pippan vanhempien Carole ja Michael Middletonin luo Buckleburyyn. Noin 6 miljoonan punnan kotitalo luo hienot puitteet hääjuhlalle. Lisäksi pihamaalle on tulossa upea telttakatos.

7. Kutsuvieraiden joukossa on julkkiksia

Pippan ja Jamesin häihin odotetaan saapuvan 150–350 kutsuvierasta.  Noin 150 ihmistä on kutsuttu kirkkoon ja loput vieraat saapuvat vasta hääjuhliin.

Kutsuttujen joukossa on sekä morsiamen että sulhasen sukua, joihin molempiin kuuluu tunnettuja henkilöitä.

Häissä nähdään ainakin herttuatar Catherine ja prinssi William lapsineen, prinssi Harry, Pippan veli James Middleton ja hänen tyttöystävänsä, seurapiirijulkkis Donna Air, sekä James Matthewsin veli, brittiläisestä Made In Chelsea -tosi-tv-ohjelmasta tuttu Spencer Matthews.

On vielä epäselvää, onko prinssi Harryn tyttöystävää, Suits-sarjasta tuttua näyttelijä Meghan Marklea kutsuttu juhliin. Jamesin veljen Spencerin tyttöystävä, malli Vogue Williams, ei tiettävästi ole saanut kutsua.

8. Satojen tuhansien arvoinen timanttisormus

James ei pihistellyt Pippan kihlasormuksen kanssa. Ammattilaisten arvioiden mukaan timanttisormuksen hinta liikkuu 150 000 ja 275 000 punnan välillä riippuen timantin laadusta.

Sormuksen uskotaan olevan peräisin jalokivikauppias Robinson Pelhamilta, jonka suunnittelemia korvakoruja Kate kantoi omana hääpäivänään.

Pippa Middletonin sormus.

Pippan sormuksen timantti on väritön ja isokokoinen, mikä tekee siitä hyvin arvokkaan.

Lähteet: Daily MailHello, Mirror, Telegraph, The Sun

Lue myös:

Miljonäärin kanssa kihlautunut Pippa Middleton: ”Minua pidetään etuoikeutettuna ihmisenä, joka käyttää asemaansa hyväkseen”

Herttuatar Catherine ja pikkusisko Pippa – vahva sisuaruussuhde auttaa kestämään julkisuuden paineet

5 vuotta Katen ja Williamin unelmahäistä – Minne suursuosio katosi?

X