Kuninkaalliset 16.2.2017

Prinsessa Madeleine aviokriisihuhujen keskellä – myöntää nyt vaikeudet suhteen alussa

Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Kungahuset.se
Huhujen mukaan prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin suhde olisi kriisissä. – Lööpit tuntuvat vierailta, Madeleine vastaa kritiikkiin. Prinsessa kuitenkin myöntää, että parisuhteen alussa heillä oli hieman vaikeaa.

Ruotsin prinsessa Madeleinen aviomies, englantilainen liikemies Christopher O’Neill ei kuulu Ruotsin suosikkikuninkaallisten joukkoon. Chrisiä on arvosteltu muun muassa siitä, että hän on jättänyt kuningasperheen tärkeitä tapahtumia välistä. Chrisin tympeä käytös on jopa herättänyt epäilyjä, että Madeleinen ja Chrisin liitto olisi kriisissä.

Expressenissä julkaistussa tuoreessa artikkelissa Madeleine puhuu avoimesti avioliitostaan. Hän haluaa katkaista kriisihuhuilta siivet.

– Minun mielestäni meillä menee pariskuntana todella hyvin, prinsessa sanoo.

Madde oikaisee mielellään myös käsityksen siitä, että Chris olisi ”bad boy”.

– Tuntuu vieraalta, kun lööpeissä sanotaan, että Chris on vihainen ja Chris on sitä sun tätä. Mutta se ei pidä paikkaansa. On ikävää, että tällaista tietoa levitellään. Mielestäni Chris saa paljon ansaitsematonta kritiikkiä.

”Chris on tunneihminen”

Vaikka pariskunnalla menee Madeleinen mukaan tällä hetkellä hyvin, prinsessa kuitenkin myöntää, että suhteen alussa he kokivat hankaluuksia.

Chrisin oli vaikeaa tottua kuninkaalliseen elämään, ja hän aiheutti käytöksellään kohuja. Esimerkiksi vuonna 2012, kun pariskunta oli vasta kihloissa, Chris menetti hermonsa häntä seuranneisiin paparazzeihin ja näytti heille keskisormea.

– Alussa oli hieman vaikeaa. Chris on todella tunneihminen. Mutta nyt hän hallitsee mielestäni tilanteen valtavan hyvin.

Elämä Lontoossa on yksinkertaistanut avioparin elämää. Madeleinen mukaan kukaan Englannissa ei tunnista häntä tai Chrisiä, joten he voivat elää anonyymimpaa elämää kuin Ruotsissa.

Madeleine kertoo, että myös prinsessa Leonore, 2, ja prinssi Nicolas, 1, viihtyvät Lontoossa.

– Olemme oikein tyytyväisiä täällä juuri nyt. Mutta ei ole sanottu, että tulisimme asumaan täällä ikuisesti. Olemme keskustelleet siitä, että sopivan tilaisuuden tullen voisimme muuttaa takaisin kotiin Ruotsiin. Mitään vaihtoehtoa ei ole poissuljettu.

Lähteet: Expressen, Svensk Damtidning

Lue myös:

Prinsessa Madeleinen liitto kriisissä? Aviomies Chrisin käytös kummastuttaa

Chris O’Neill rahavaikeuksissa? Prinsessa Madeleinen miehellä 35 000 euroa maksamattomia velkoja

Prinsessa Madeleinella surua perheessä – tukevatko Madde ja anoppi toisiaan?

Etäisistä vanhemmista kärsinyt prinsessa Madeleine: Oma perhe toi tasapainon

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi