Prinsessa Madeleinella ja Chrisilla on salainen rakkauden kieli: saksa!
Monelle ranska on rakkauden kieli, mutta prinsessa Madeleinelle ja Christopher O'Neillille se on saksa.
Kuninkaalliset

Prinsessa Madeleinella ja Chrisilla on salainen rakkauden kieli: saksa!

Prinsessa Madeleine ja Christopher O'Neill puhuvat keskenään suurimmaksi osaksi englantia – mutta eivät aina. Saksa on Maddelle ja Chrisille luonteva yhteinen kieli.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Erika Gerdemark/Kungahuset.se

Kun prinsessa Madeleine, 36, ja hänen aviomiehensä Chistopher O’Neill, 44, eivät halua kaikkien muiden ymmärtävän keskustelujaan, he vaihtavat kieltä.

Madeleine ja Chris puhuvat tavallisesti keskenään englantia, jota lähes kaikki heidän nykyisessä kotikaupungissaan Lontoossa osaavat.

Madeleine on kuitenkin hyvin tarkka yksityisyydestään. On ymmärrettävää, ettei prinsessa halua kaikkien muiden tietävän, mistä hän aviomiehensä kanssa keskustelee.

Vaikka lontoolaiset eivät välttämättä tunnista vastaan kävelevää Ruotsin prinsessaa ja hänen aviomiestään, ei sitä koskaan voi tietää, jos vaikkapa viereisessä ravintolapöydässä istuisikin ruotsalaisia turisteja, joita Madden ja Chrisin yksityiselämä voi hyvinkin kiinnostaa. Kenties Madeleine ja Chris eivät myöskään halua lastensa Leonoren, Nicolasin ja Adriennen ymmärtävän aina kaikkia keskustelujaan.

Svensk Damtidning paljastaa, että avioparilla on toinen yhteinen kieli, jota hieman harvempi taitaa: nimittäin saksa!

Sekä Madeleine että Chris oppivat saksan kielen jo lapsena

Saksa on Madeleinelle ja Chrisille luonteva rakkauden kieli. Madeleine oppi saksan jo lapsena äitinsä, kuningatar Silvian ansiosta. Silvian juuret ovat Saksassa, ja hän puhui usein lapsilleen kotona omaa äidinkieltään.

Chris puolestaan opiskeli aikoinaan kansainvälisessä koulussa Sveitsissä, jossa saksa on yksi kolmesta virallisesta kielestä. Lisäksi Chris on aina puhunut saksaa itävaltalaissyntyisen äitinsä Eva Marian ja sisarustensa kanssa.

Chrisin saksantaidoista on videotodiste

Chrisin siskontytär Milana julkaisi muutama vuosi sitten Instagram-tilillään videon, jossa hänen enonsa puhuu saksaa.

”Tarvitseeko sinun kohautella olkapäitäsi? Oletko se sinä? Etkö voi rentoutua hetkeksi?”, Chris sanoo videolla Svensk Damtidningin mukaan.

Lähteet: Hänt, Svensk Damtidning

X