Kuninkaalliset 13.12.2016

Prinsessa Madeleinella surua perheessä – tukevatko Madde ja anoppi toisiaan?

Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Kungahuset.se
Madeleinen perheessä on koettu syksyllä vaikeita hetkiä. Chris O’Neillin äiti Eva O’Neill on eronnut pitkäaikaisesta elämänkumppanistaan.

Ruotsin prinsessa Madeleinen puoliso Christopher eli ”Chris” O’Neillin äiti Eva O’Neill on eronnut elämänkumppanistaan Wolfgang Seyboldista. Pariskunta ehti olla yhdessä 20 vuotta.

– Se on totta, emme ole enää pari, Wolfgang kertoi vastikään Svensk Damtidningille.

Vaikka ero on vasta nyt tullut julkisuuteen, se ei ole aivan tuore. Pariskunnan viileistä väleistä on kielinyt muun muassa se, että heitä ei olla nähty yhdessä tilaisuuksissa, joissa heidät on normaalisti totuttu näkemään parina. Esimerkiksi elokuussa järjestettäville Amadeus Salzburg Festspiel -oopperafestivaaleille Eva saapui yhdessä Ruotsin kuningasparin kanssa.

– Erostamme on kuusi kuukautta, Wolfgang tarkentaa lehdelle.

Eron syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Liitto Evan kanssa oli Wolfgangin viides avioliitto. On oletettavissa, että Evalta ei saada aiheesta lisätietoa. Hän on ollut tarkka yksityisyydestään ja antanut vain harvoin haastatteluja.

Svensk Damtidningin mukaan Wolfgang on ollut merkittävä osa myös Madeleinen elämää siitä lähtien, kun Maddesta ja Chrisistä tuli pari vuonna 2010. Madeleine osaa varmasti olla anopilleen tukena erossa, sillä Madden eroa kihlatustaan Jonas Bergströmistä puitiin ahkerasti julkisuudessa vuonna 2010.

Lähde: Svensk Damtidning

Lue myös:

Prinsessa Madeleine toteutti vakavasti sairaan pikkutytön unelman

Etäisistä vanhemmista kärsinyt prinsessa Madeleine: Oma perhe toi tasapainon

Asiantuntija huolissaan Prinsessa Madeleinen laihtumisesta

Prinsessa Madeleinen liitto kriisissä? Aviomies Chrisin käytös kummastuttaa

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi