Kuninkaalliset

Prinsessa Madeleinen ja perheen uusi onni: luksuskoti Floridassa – seitsemän makuuhuonetta, seitsemän kylppäriä, kaksi uima-allasta

Prinsessa Madeleine perheineen on muuttanut Floridaan, Miamiin. Perheen uudessa kodissa kerrotaan olevan peräti 750 neliötä.
22.10.2018 Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Look Press / Bulls, OM-arkisto

Ruotsin prinsessa Madeleine, 36, ja hänen puolisonsa Chris O’Neill, 44, ovat muuttaneet kolmen lapsensa kanssa Floridaan.

Ruotsin hovi tiedotti, että perhe muuttaa Floridaan tänä syksynä O’Neillin työn takia: mukaan lähtivät prinsessa Leonore, 4, prinssi Nicolas, 3, ja maaliskuussa vuoden täyttävä prinsessa Adrienne.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) jakama julkaisu

Perheen uudessa vuokratussa luksusasunnossa on peräti 750 neliötä, kertoo ruotsalaislehti Expressen. Perhe sai avaimet uuteen asuntoon heinä-elokuussa. Uusi asunto – tai pikemminkin huvila – sijaitsee Miamissa, jossa on näin lokakuun loppumetreillä 27 astetta lämmintä.

Asunnossa on seitsemän makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, viinikellari sekä uima-altaita kaksin kappalein: iso uima-allas sekä poreallas. Asunnon huoneet ovat Expressen mukaan suuria, korkeita ja valoisia, keittiö on vastaremontoitu ja huvilasta löytyy jopa takka.

Puutarhassa kasvaa palmuja ja eksoottisia hedelmäpuita: avokadoa, papaijaa, limeä ja mangoa.

– Tämä on jännittävä seikkailu, prinsessa Madeleine kertoo ruotsalaislehdelle.

Madeleine ja Chris perheineen asuvat asunnossa tällä hetkellä vuokralla, sillä he haluavat ensin tutustua alueeseen. Sitä lehti ei kerro, kuinka paljon asunto maksaa kuninkaalliselle perheelle. Välittäjän mukaan kyseisen asunnon myyntihinta oli viime huhtikuussa 3,3 miljoonaa dollaria. Huvilan vuokra oli 17 800 kruunua kuukaudessa.

Perhe on jo asettunut uuteen kotiin: Madde julkaisi suloisen kuvan

Madeleinen Instgram-päivityksestä päätellen he ovat jalkautuneet Miamiin: hän julkaisi viime sunnuntaina suloisen kuvan lapsistaan Leonoresta ja Nicolaksesta Halloween-tunnelmissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Sunday Funday 🎃

Henkilön Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) jakama julkaisu

Madeleine aikoo tehdä Floridassa töitä kuningatar Silvian perustaman Childhood-hyväntekeväisyysjärjestön Yhdysvaltojen toimistolla.

Madeleine ja Chris avioituivat vuonna 2013.

Lähde: Expressen.se, Svenskdam.se

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *