Christopher O'Neill ja Ruotsin prinsessa Madeleine
Kuninkaalliset

Prinsessa Madeleinen liitto kriisissä? Aviomies Chrisin käytös kummastuttaa

Madeleinen aviopuolison, lontoolaisen liikemies Christopher "Chris" O'Neillin käytös on kohahduttanut ruotsalaisia jo moneen kertaan. Olivatko Kaarle Kustaan 70-vuotisjuhlien tapahtumat kenties vain piste i:n päälle?
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

Näytti keskisormea paparazzille

Chris O’Neill aiheutti ensimmäisen suuren kohun käytöksellään jo ennen kuin hän avioitui prinsessa Madeleinen kanssa vuonna 2013. Hän menetti hermonsa häntä seuranneisiin paparazzeihin New Yorkissa vuonna 2012 ja näytti heille keskisormea. Kuva levisi hetkessä ympäri maailman. Keskisormen näyttämistä pidettiin epäkunnioittavana ja osoituksena siitä, että mies ei Madeleinen kanssa kihlautuessaan ymmärtänyt, mitä kihlautuminen kuninkaallisen kanssa on tarkoittanut.

Lue myös: Näin voit seurata kuninkaallisten arkielämää – Nämä kuninkaalliset löydät Facebookista ja Instagramista

On perunut useita osallistumisiaan kuningasperheen tilaisuuksiin

Chris ei ole juuri osoittanut kiinnostustaan osallistua kuningasperheen tilaisuuksiin – päinvastoin. Hän on perunut niin paljon kuningasperheen tilaisuuksia, että se on pikemminkin uutinen, hän poikkeuksellisesti pääsee juhliin ja muihin kuningasperheen tilaisuuksiin paikalle. Usein hän on vedonnut tilaisuuksia peruessaan työkiireisiinsä Lontoossa.

Lue myös: Ken on heistä kaikkein ahkerin? Näin nopeasti prinsessat ovat palanneet töihin äitiyslomalta

Lähti kummankin lapsensa ristiäisistä Tukholman yöelämään

Chris ei juhlinut kummankaan lapsensa ristiäisiä yhdessä muun juhlaväen kanssa, vaan mies livahti baariin rentoutumaan sekä prinsessa Leonoren että prinssi Nicolasin ristiäisistä.

Lue myös: Prinssi Oscarin ristiäiset lähestyvät – Nämä 3 asiaa tiedämme Victorian ja Danielin pikkuprinssin juhlasta

Saapui Kaarle Kustaan 70-vuotisjuhliin yrmeänä ja ilman sormusta

Chris ja Madeleine saapuivat Ruotsin kuningas Kaarle Kustaan 70-vuotisjuhliin kuin yöltä ja päivältä näyttäen: Madde näytti säteilevämmältä kuin aikoihin, mutta Chris edusti juhlissa ilman sormusta nyrpeä ilme kasvoillaan. Lisäksi hänen vasemmasta nimettömästään huomattiin puuttuvan jotain: vihkisormus oli jäänyt teille tuntemattomille, eikä ilmestynyt miehen sormeen  missään vaiheessa iltaa, vaikka hän kävi vaihtamassa vaatteet iltatilaisuutta varten. Myös Chrisin ja Madden pitämä hajurako toisistaan ihmetytti. Chrisin kainaloa paremmin Madde näytti viihtyvän veljensä Carl Philipin käsipuolessa.

Lue myös: 7 vinkkiä: Näin pukeudut prinsessa Madeleinen tyyliin

Kohautti tupakoimalla kuninkaanlinnan ikkunasta

Myöhään Kaarle Kustaan juhlissa Chris onnistui vielä kerran kohauttamaan ruotsalaisia: hän päätti poltella tupakkaa kuninkaanlinnan ikkunasta. Ruotsalaislehti Expressenin kuvaaja sai napattua tilanteesta jopa kuvan.

Lue myös: Kaarle Kustaa 70 vuotta – Muistatko vielä nämä kriisit ja skandaalit?

Lähteet: Aftonbladet, Expressen, Hello!

X