Kuninkaalliset

Prinssi Harry ja Meghan häämatkalle Afrikkaan? Tiedätkö, miksi Botswana on Harrylle niin tärkeä?

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen arvellaan suuntaavan häämatkallaan Namibiaan ja Botswanaan. Harrylla on erityinen side Botswanaan, joka on hänelle kuin toinen koti. Listasimme 4 syytä, miksi.
21.5.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Prinssi Harry ja ja Meghan Markle ovat aloittaneet elämänsä avioparina ikimuistoisten häiden jälkeen. Harry ja Meghan ovat palanneet Windsorin linnasta kotiinsa Lontooseen, Kensingtonin palatsin tiluksilla sijaitsevaan Nottingham Cottageen.

Tuore aviopari ei aio aivan heti suunntata häämatkalle, toisin kuin prinssi William ja herttuatar Catherine aikoinaan. Tiistaina vietetään prinssi Charlesin 70-vuotissyntymäpäiviä, joissa Harry ja Meghan edustavat ensimmäistä kertaa avioparina, Sussexin herttuana ja herttuattarena.

Vielä ei ole aivan varmaa, milloin Harry ja Meghan lähtevät häämatkalleen, mutta Travel + Leisure -lehden mukaan aviopari aikoo suunnata Afrikkaan. Matkan uskotaan alkavan Namibiasta ja jatkuvan Botswanaan.

Mutta miksi juuri Botswana, jossa Harry ja Meghan ovat jo aikaisemminkin käyneet? Listasimme neljä syytä, joiden vuoksi Botswana on Harrylle niin tärkeä.

1. Dianan kuoleman jälkeen Charles vei Harryn ja Williamin safarille

Harry sai ensikosketuksensa Afrikkaan prinsessa Dianan kuoleman jälkeen. Prinssi Charles matkusti Harryn ja Williamin kanssa pois Englannista, jotta pojat pääsisivät hetkeksi pakoon kaikkea. Isä ja pojat kävivät yhdessä muun muasssa safarilla.

2. Botswana on Harrylle kuin toinen koti

Harry ei rakastunut Botswanaan pelkkien upeiden safarien vuoksi.

– Tunnen oloni täysin rentoutuneeksi ja normaaliksi täällä. Olen enemmän oma itseni kuin missään muualla maailmassa, Harry kertoo Town & Country -lehden haastattelussa.

Harry on kutsunut Botswanaa jopa toiseksi kodikseen.

3.  Botswanan matka sinetöi Harryn ja Meghanin suhteen

Harry vei Meghanin Botswanaan aivan heidän parisuhteensa alkuvaiheessa vuonna 2016. Matkan on sanottu sinetöineen heidän suhteensa.

– Noin kolme tai neljä viikkoa ensitapaamisemme jälkeen onnistuin suostuttelemaan Meghanin mukaani Botswanaan. Yövyimme siellä tähtien alla viisi päivää, ja se oli todella upeaa, Harry kertoi kihlajaishaastattelussa.

4. Kihlasormuksen timantti Botswanasta

Meghanin kihlasormuksessa yhdistyvät kaksi asiaa, jotka ovat prinssi Harrylle tärkeitä: prinsessa Diana ja Botswana. Sormuksen suurin timantti, jonka Harry valitsi itse, on Botswanasta. Pienemmät timantit ovat peräisin prinsessa Dianan jalkokivikokoelmasta.

Lähteet: ABCBusiness Insider, ElleTown & Country

Lue myös

Suosittelemme