Prinssi Harry ja Meghan Markle.
Kuninkaalliset

Prinssi Harry ja Meghan Markle yllättivät virallisilla kihlakuvillaan: intiimi tunnelma ja ökymekko

Prinssi Harry ja Meghan Markle yllättivät poikkeuksellisen intiimeillä kihlakuvillaan. Ällistystä herätti myös Meghanin yllä kuvassa nähtävä yli 63 000 euron ökymekko.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: MVPhotos

Prinssi Harry ja Meghan Markle julkaisivat tänään viralliset kihlakuvansa.

Kuvat ovat poikkeuksellisen intiimejä muodollisena tunnetun kuninkaallisen perheen kihlakuviksi. Herkissä kuvissa Meghan ja Harry näyttävät tunteensa avoimesti.

Kuvat on ottanut muotikuvaaja Alexi Lubomirski, joka on kuvannut runsaasti muun muassa Hollywood-tähtiä.

Huikean kallis iltapuku

Toinen parin kuvista on kuvattu portailla. Kuvassa Meghan on asettunut istumaan sulhasensa syleilyyn. Erityistä huomiota kuvassa on herättänyt Meghanin kihlasormuksen lisäksi hänen asunsa. Brittimedian mukaan kyseessä on Ralph & Russo -merkin iltapuku, jonka hinta on hulppeat 56 000 puntaa eli noin 63 300 euroa.

Prinssi Harry ja Meghan Markle

Toinen kuva on kuvattu ulkona. Mustavalkoisessa lähikuvassa toisiinsa nojaava pari hymyilee rakastuneesti ja Meghan koskettaa kädellään hellästi Harryn kasvoja. Harry puolestaan on kietonut takkinsa liepeet rakkaansa ympärille.

Mustavalkoiset kuvat ovat harvinaisuuksia brittihovissa. Edellisen kerran sellainen julkaistiin vuonna 1985, kun prinssi Andrew ja Sarah Ferguson kihlautuivat.

Prinssi Harry ja Meghan Markle

Pikkuveli päihitti isoveljensä

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kihlakuvaa pidettiin aikanaan poikkeuksellisen rohkeana. Vuonna 2010 julkaistussa kuvassa kameraan katsova pari poseeraa kädet toistensa ympärillä.

Harryn ja Meghanin intiimien kuvien jälkeen Williamin ja Catherinen kuva näyttää suorastaan jäykältä. Harry onkin kihlakuvillaan ottanut tyylillisesti poikkeuksellisen suuren harppauksen brittihovissa.

Lähteet: Daily Mail

X