Prinssi Harry ja herttuatar Meghan
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan odottavat kevätvauvaa.
Kuninkaalliset

Prinssi Harry paljasti, millaisella hellittelynimellä hän kutsuu pienokaistaan

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan odottavat esikoistaan, jonka on määrä syntyä keväällä. Harry paljasti Uudessa-Seelannissa pitämässään puheessa, millaisella hellittelynimellä hän kutsuu pientä tulokasta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos

Esikoistaan odottavat prinssi Harry, 34, ja Sussexin herttuatar Meghan, 37, ovat parhaillaan edustusmatkalla Oseaniassa. Oseaniaan kuuluvassa Uudessa-Seelannissa pitämässään puheessa Harry paljasti, että hänellä on suloinen hellyttelynimi Meghanin mahassa kasvavalle pienokaiselleen.

– Minä, vaimoni ja meidän pikku kumpumme olemme todella kiitollisia siitä, että saimme tulla tänne. Tuomme siunauksen isoäidiltäni kuningattarelta sekä koko perheeltämme, prinssi Harry sanoi puheessaan.

Meidän pikku kumpumme -hellittelynimen lausuminen sai yleisössä aikaan ihastuneita hymähtelyjä. Prinssi Harryn kasvoille nousi leveä ja lämmin hymy hellittelynimen sanomisen jälkeen.

Twitter-kansa hullaantui söpöstä hellittelynimestä

Twitterissä on video sydäntä lämmittävästä puheesta. Twitter-käyttäjät ylistävät suloista hellittelynimeä ja ihastelevat Harryn suloista hymyä hellittelynimen lausumisen jälkeen.

”Harry tulee olemaan loistava isä”, eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

”Niin ylpeä, suloinen isä! Tuo pikku kumpu on jo nyt niin siunattu!” toinen käyttäjä kommentoi.

Lähde: People

X