Kuninkaalliset

Prinssi Harryn ja Meghanin viralliset hääkuvat! Eräs väriseikka kiinnittää huomion: voiko tämä olla sattumaa?

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkuvat jatkavat samaa rentoa linjaa kuin parin kihlakuvatkin: istuskelua portailla ja rentoa naurua.
22.5.2018 Teksti: Johanna Jantunen ja Outi Pippuri

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen virallinen hääkuva jatkaa samaa linjaa kuin parin kihlakuvatkin. Kuvat on ottanut muotikuvaaja Alexi Lubomirski, joka kuvasi myös parin kihlakuvat.

Vastanainut pari on ikuistettu mustavalkoiseen kuvaan portailla rennosti istuen. Onnellisen näköinen pari nauraa kuvassa poikkeuksellisen estottomasti.

Harryn ja Meghanin virallinen hääkuva

Meghan näyttää kauniilta klassisessa hääpuvussaan, joka on brittiläisen pukusuunnittelija Clare Waight Kellerin – muotitalo Givenchyn taiteellisen johtajan – käsialaa. Kampausta koristaa kuningatar Maryn timanttitiara, joka on valmistettu 1932. Kuningatar Elisabet lainasi tiaran Meghanille häitä varten.

Prinssi Harryn yllä on Britannian Blues and Royals -ratsuväkirykmentin tumma univormu.

Kuninkaallisella perheellä värikoodatut asut?

Häiden virallinen perhepotretti on kuvattu parin hääkuvasta poiketen palatsin sisätiloissa. Kuvassa koko kuninkaallinen perhe on kokoontunut hääparin ympärille. Meghanin sukua kuvassa edustaa ainoastaan Meghanin Doria-äiti.

Prinssi Harryn ja Meghanin hääkuva

Kuvassa silmään pistää juhlavieraiden asujen väriharmonia. Tuskinpa on sattumaa, että kuningatar Elisabetin ja Dorian vaaleanvihreät puvut heijastavat morsiuskimpun ja morsiustyttöjen kukkakimppujen vihreitä sävyjä. Myös Camillan hennon vaaleanpunainen asu ja Katen vaaleankeltainen asu sulautuvat tyylikkäästi kuvan värimaailmaan.

Lauma morsiustyttöjä ja sulhaspoikia

Prinssi Harryn ja Meghanin hääkuva

Myös häiden pienet morsiustytöt ja sulhaspojat ikuistettiin viralliseen kuvaan. Veikeiden lasten kasvoilla nähdään leveät hymyt. Prinssi Harry ja Meghan ovat asettautuneet kuvassa istualleen, samalle tasolle lasten kanssa.

Sekä prinssi Georgen että prinsessa Charlotten kasvoilla nähdään leveämpääkin leveämpi hymy.