Kuninkaalliset

Seura: Yllätysveto prinsessa Madeleinelta – työstää lastenkirjaa!

Prinsessa Madeleine, 36, on kolmen lapsen äiti ja kohta myös lastenkirjailija, kertoo uusin Seura-lehti.
21.3.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Ruotsin prinsessa Madeleine paljasti tammikuussa salaisuuden, jollaista ei osattu odottaa. Häneltä ilmestyy lastenkirja, kertoo tuore Seura.

Kirja ilmestyy Ruotsissa kesäkuussa ja sen tuotto tukee kuningatar Silvian suojelemaa, lasten oikeuksia tukevaa World Childhood Foundation -säätiötä.

Ruotsin prinsessa Madeleine asuu miehensä Chris O'Nealin sekä lapsiensa prinsessa Leonoren, 5, prinssi Nicolasin, 3, ja prinsessa Adriennen, 1, kanssa Yhdysvalloissa.

Ruotsin prinsessa Madeleine, 36, asuu miehensä Christopher O’Neillin, 44, sekä lapsiensa prinsessa Leonoren, 5, prinssi Nicolasin, 3, ja prinsessa Adriennen, 1, kanssa Yhdysvalloissa.

Idea kirjasta on Madeleinen oma

Stella och hemligheten -niminen teos on luotu yhdessä kahden kirjailijan, Karini Gustafson-Teixeran ja Marie Oskarssonin kanssa.

Hovin tiedottaja Margareta Thorgren on kuitenkin kertonut, että kirjan idea on lähtöisin vain ja ainoastaan Madeleinen päästä.

”Kirjan tarkoitus on puhua lapsille jo varhaisessa vaiheessa itsetunnosta, luottamuksesta ja itsensä tuntemisesta”, Thorgren sanoo Seuran mukaan.

Prinsessa Madeleine asuu tällä hetkellä Floridassa perheineen.

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

Lue myös

Suosittelemme