Ruotsin kuningaspari on liikkunut samanlaisissa ympyröissä kuin Chrisin vanhemmat. Onhan kuningatar Silvia myös saksalainen kuten Chrisin äiti Eva O’ Neill. Chris hyväksyttiinkin perheeseen heti.
Kuninkaalliset

Tällainen on prinsessa Madeleinen anoppi Eva O’Neill – suhde prinssi Charlesiin, Ivana Trumpin ystävä

Prinsessa Madeleinen puolison Christopherin äidistä Eva O’Neillista voisi kirjoittaa oman romaanin. Hän on muun muassa Donald Trumpin ex-vaimon Ivanan läheinen ystävä. Vahvana elää myös tarina Evan rakkaussuhteesta Englannin prinssi Charlesiin 1980-luvulla.
Teksti: Minna Juti Kuvat: MVPhotos, Lehtikuva

Eva O’ Neill syntyi keskelle Euroopan suihkuseurapiirejä Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa nykyisen Tšekin alueella. Evan äidin suku oli luonut omaisuuden hotellibisneksessä. Isä työskenteli kylpylälääkärinä.

Toisen maailmansodan aikana natsit hallitsivat Karlovy Varya. Sodan jälkeen kaupunki jäi Tšekkoslovakialle, ja koko saksalaisväestö ajettiin pakoon. Eva oli muutaman vuoden ikäinen, kun perhe joutui jättämään kotinsa ja omaisuutensa.

Perhe pääsi kuitenkin pian jaloilleen Länsi-Saksassa. Eva avioitui ensimmäisen kerran saksalaisen Wolfgang Schoellerin kanssa ja sai tämän kanssa Tatjana-tyttären. Toinen mies oli Hermann Loeb. Tähän Eva tutustui yksityisristeilyllä, jolle hänet kutsuttiin viime hetkellä, kun elokuvatähti Elizabeth Taylor ei ehtinyt mukaan. He saivat yhdessä Natascha-tyttären.

Seuraava aviomies olikin jo Chrisin isä Paul Cesario O’Neill, jonka isän suku oli muuttanut Amerikkaan Irlannista. Paulin äiti oli Sisiliasta. Chrisillä on viisi isosiskoa, sillä hänen isällään oli kolme tytärtä edellisestä avioliitostaan.

 

Chrisin äiti Eva osallistui konserttiin, joka pidettiin Kaarle Kustaan 70-vuotispäivien kunniaksi kaksi vuotta sitten.

Chrisin äiti Eva osallistui konserttiin, joka pidettiin Kaarle Kustaan 70-vuotispäivien kunniaksi kaksi vuotta sitten.

Eva O’Neal syntyi seurapiireihin

Eva ei koskaan opiskellut itselleen ammattia. Hän peri vanhemmiltaan hieman rahaa ja hyvän lähtöaseman, sillä perhe lukeutui vielä sodan jälkeenkin yläluokkaan. Varsinaisen uran ja omaisuuden hän loi avioliitoilla. Kaikki aviomiehet olivat toinen toistaan menestyvämpiä liikemiehiä.

O’Neillin jälkeen Eva avioitui vielä amerikkalaisen James Elliot Stewardin kanssa. Neljännen eronsa jälkeen hän seurusteli parikymmentä vuotta saksalaisen huippuasianajajan Wolfgang Seyboldin kanssa, joka nähtiin Chrisin ja prinsessa Madeleinen häissä. Paul O’Neill kuoli 2004.

Prinssi Charles kirjoitti Evalle rakkauskirjeen?

Eva on ollut pitkään puuhanaisena Salzburgissa vuosittain järjestettävässä Amadeus Weekend -musiikkitapahtumassa. Vuonna 2003 hän kutsui juhlille prinssi Charlesin ja tämän vaimon, ruhtinatar Camillan. Kun pari saapui Salzburgiin, Eva vastaanotti Charlesin lämpimällä halauksella ja poskisuudelmin. Camilla katsoi häkeltyneenä vierestä. Taru kertoo, että prinssi Charles kirjoitti aikoinaan Evalle rakkauskirjeen, jota Paul O’Neill säilytti kassakaapissaan.

 

Eva Maria O'Neill och prinsessan Sofia efter prins Nicolas dop i Drottningholms slottskyrka s?ndagen den 11 oktober 2015

Eva Maria O’Neill ja prinsessa Sofia vuonna 2015.

Evan elämän tähtihetkiä oli, kun Madeleine ja Chris saapuivat vuoden 2011 Amadeus-juhlille yhdessä. Evan molemmat tyttäret olivat jo avioituneet aatelismiesten kanssa.

Kuninkaallinen sukulaisuussuhde vielä puuttui.

Chrissin äiti: Eva O'Neill

Eva on ollut neljä kertaa naimisissa, ja kaikki hänen aviomiehensä ovat olleet varakkaita. Chrisin isä on Evan kolmas mies, Paul Cesario O’Neill, joka menehtyi vuonna 2004.

Huvittavaa on, että vanhan sanonnan mukaan pojat luottavat äitinsä näköisiin naisiin. Katsokaapa prinsessa Madeleinea ja Evaa. Heissä on paljon samaa. Kuva Madeleinen ja Chrisin häistä 8. kesäkuuta 2013.

Chris ja Madeleine menivät naimisiin vuonna 2013.

Floridaan vastikään muuttanut prinsessa Madeleine haluaa nyt rauhoittumisaikaa perheelleen. Chris on sanonut haluavansa asettua vihdoinkin aloilleen eri maissa vietetyn lapsuuden jälkeen. Myös Chrisin äiti Eva oleskelee paljon Floridassa.

Lähteet:

https://www.expressen.se/nyheter/har-har-du-din-slakt-prinsessan-leonore/

http://eatonsq.blogspot.com/2013/08/rip-95-paul-cesario-oneill.html

Lue myös:

Floridaan muuttanut prinsessa Madeleine haluaa nyt rauhoittumisaikaa perheelleen – miksi hänen valintojaan aina paheksutaan?

Näin Ruotsin kuninkaallisten appivanhemmat elävät ja tienaavat: pakastepussibisneksiä, moottoripyöriä ja lukuisia avioliittoja

Prinsessa Madeleinella surua perheessä – tukevatko Madde ja anoppi toisiaan?

X