The Crown -faneille uusi BBC-draama – Kate kuvataan koviksena
BBC:n uudessa draamassa Katea ei kuvata hymyileväisenä ja leikkisänä.
Kuninkaalliset

The Crown -faneille uusi BBC-draama – herttuatar Catherine kuvataan koviksena

BBC:n uusi tv-elokuva King Charles III käsittelee brittihovin tulevaisuutta. Draamassa lämpimänä ja leikkisänä pidetty herttuatar Catherine kuvataan täysin uudessa valossa.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Bulls Press

The Crown -sarjan ja kuninkaalliselokuvien faneille on luvassa todellista herkkua, sillä ruutuihin saadaan jälleen fiktiota brittihovin kuninkaallisista. BBC:n uudessa draamassa King Charles III:ssa ei The Crownin tavoin puida historiaa vaan kuvitellaan, mitä tapahtuu, kun prinssi Charles nousee valtaistuimelle kuningatar Elisabet II:n kuoleman jälkeen.

King Charles III pohjautuu Mike Bartlettin kirjoittamaan näytelmään. Tv-elokuvan ohjaa myös alkuperäisen näytelmän ohjannut Rupert Goold.

Kate esitetään draamassa koviksena

Jo etukäteen on kohuttu siitä, että hyväntekeväisyystyötä tekevä, kohtelias, hymyileväinen, lämpimänä ja leikkisänä pidetty herttuatar Catherine kuvataan draamassa kovana naisena, joka ei pelkää yhteenottoja. Katen roolissa nähdään brittinäyttelijä Charlotte Riley.

– Kate Middleton on hyvin kiinnostava nainen, erityisesti osana tätä draamaa. Näyttelijälle on kiinnostavaa näytellä jotakuta, joka on todellinen mutta silti kokonaan uudelleen kuvitettu tätä tarinaa varten, Riley kommentoi rooliaan BBC Newsin mukaan.

Draama esitetään BBC Two -kanavalla toukokuussa.

Lähde: BBC, BBC News, Woman and Home

Lue myös:

Älä missaa! Brittihoviin kurkistava The Crown on historian kallein Netflix-sarja

Näitä tv-sarjoja herttuatar Catherine seuraa + 9 muuta yllättävää asiaa Kate Middletonista

Paljastuksia Brittihovista: Kuningatar Elisabetilla lämpimät välit Kate Middletoniin – Toisin kuin Dianaan aikoinaan. Katso videot!

X