Kuninkaalliset

Victoria ja Daniel sekä Catherine ja William yhteiskuvissa! Kumpi kuninkaallisista suosikkipareista on tyylikkäämpi?

Englannin prinssi William ja herttuatar Catherine vierailevat parhaillaan Tukholmassa Ruotsin kuningasparin ja kruununprinsessaparin eli Victorian ja Danielin vieraina. Kuninkaalliset suosikkiparit on saatu ikuistettua harvinaisiin yhteiskuviin.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Dutch Photo Press

Prinssi William vieraili marraskuussa Suomessa, ja nyt on Ruotsin vierailun aika. Ruotsiin Williamin mukana saapui myös hänen puolisonsa, Cambridgen herttuatar Catherine. Katen mukanaolo on iloinen yllätys. Hän nimittäin odottaa parin kolmatta lasta ja on kärsinyt erittäin vaikeasta raskauspahoinvoinnista eli hyperemeesistä, jonka takia hän on joutunut vähentämään edustustehtäviään. Ruotsissa Catherinen hymy on kuitenkin ollut herkässä.

I think that this is my new all time favourite picture of any Royalty?

Henkilön ?Swedish Royal Family? (@victoriadanielestelleoscar) jakama julkaisu

Hovin perinne katki

Kate ja William majoittuvat vierailullaan Ruotsin suurlähettilään David Cairnsin luona. On poikkeuksellista, että vieraat eivät majoitu Kuninkaanlinnan ylelliseen vierashuoneen. Itse asiassa heidän yöpymisensä toisaalla katkaisee hovin perinteen, josta kuningas Kaarle Kustaa on aikaisemmin pitänyt tiukasti kiinni. Kuninkaanlinnassa pari kuitenkin vierailunsa aikana todistetusti on käynyt.

Tyylikkäänä illallisella

Ruotsissa Kate ja William ovat saaneet muun muassa tutustua jääpalloon ja paikalliseen muotoiluun. Suurlähettilään isännöimille illallisille kuninkaalliset olivat pukeutuneet upeisiin ilta-asuihin.

Williamilla ja Ruotsin prinssi Danielilla oli yllään mustat puvut ja kaulassaan mirrit. Katen asuvalinta oli luksusmerkki Erdemin sinapinkeltainen mekko. Asunsa Kate oli viimeistellyt edesmenneen prinsessa Dianan helmikorvakoruilla ja helmirannekorulla. Ruotsin kruununprinsessa Victorian veistoksellinen musta mekko oli puolestaan Stylein-merkkinen. Näyttävät hopeakorut kruunasivat Victorian tyylin.

Lähteet: Aftonbladet, Expressen, Hello, Mirror

Kumpi kuninkaallisista pareista on tyylikkäämpi?

Katso tilanne vastaamatta

X