Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Anniina ja Ville viettivät häitään toiseen otteeseen.
Ihmiset

Ensitreffit alttarilla -pari sanoi toisilleen tahdon jo toiseen kertaan! Erikoinen huomenlahja kiteytti pariskunnan yhteiselon

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Ville ja Anniina juhlivat viime viikonloppuna häitään jo toiseen otteeseen.
Teksti: Christina Boman Kuvat: Pirjo Tuominen, Instagram

Anniina ja Ville Manner vihittiin televisiokameroiden läsnäollessa kolme vuotta sitten Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Viime lauantaina pari juhlisti liittoaan järjestämällä toiset häät.

Ensitreffit alttarilla -sarjaan televisioidut häät olivat pienet ja intiimit, joten pari oli jo taipaleensa alkuvaiheessa ja yhteiselon sujuessa tehnyt päätöksen järjestää toiset häät, joihin sukulaiset ja laaja ystäväpiiri olisi kutsuttu.

Anniina ja Ville Manner viettivät unelmahäitään. Kuva: Pirjo Tuominen

Unelmien kakkoshäät

– Olen ollut työni puolesta järjestämässä monia häitä ja vuosien varrella usein miettinyt, millaiset omat unelmahääni olisivat, yrittäjänä ja ravintoloitsijana toimiva Anniina kertoo Annalle puhelimessa.

Anniinalle ne ovat ennen kaikkea sellaiset, joissa on lämmin tunnelma ja herkuista notkuva jälkiruokapöytä.

Nyt unelmahäät kävivät toteen. Loimaalla vietettyjä häitä oltiin järjestelty kuukausien ajan, ja erityisen paljon oli satsattu juhlapöydän herkkuihin – kakkujakin löytyi useita lajeja, leivoksia ja kahvipipareita unohtamatta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anniina Manner (@anniinamarjamaki) jakama julkaisu

Päivä oli täynnä rakkautta ja koskettavia hetkiä. Ville järjesti juhlaa yhdessä kanssani ja seisoi rinnallani läpi juhlien. Kolme vuotta sitten haaveilin, että voisimme kulkea matkaa yhdessä käsikkäin ja kaikki meni kuin romanttisissa elokuvissa. Haaveet käy joskus toteen, Anniina kirjoitti häiden jälkeen Instagram-päivityksessään.

Sisko järjesti ikimuistoisen yllätyksen

Häitä vietettiin tällä kertaa Suomenlinnan sijaan Loimaalla. Paria odotti kirkossa leuat loksauttava yllätys, kun Anniinan fanittama muusikko Joel Hallikainen ilmaantui paikalle ja esitti kolme kappaletta.

– Siskoni oli junaillut yllätyksen, joka ei kyllä ihan heti unohdu. Meidän perheessämme katsottiin paljon Pekko-elokuvia ja olen fanittanut Joelia jo pienestä asti, Anniina kertoo puhelimitse.

Erityisesti yksi kappaleista sai Anniinan liikuttumaan.

– Pekko ja massahurmaaja -elokuvan lopussa Entä sitten -kappale esitetään kirkossa kesähäissä. Muistan jo pienenä tyttönä miettineeni, että olisipa omissa häissäni joskus samanlainen tunnelma, Anniina kertoo.

Ville muistelee lämmöllä myös pastori Kari Kanalan häissä pitämää puhetta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kari Kanala (@karikanala) jakama julkaisu

Mikä mies, millä asialla? No, rakkauden asialla. Sain olla läheisten kanssa siunaamassa parin kolme vuotta sitten alkanutta liittoa. Onnea, sisua ja siunausta mainiolle pariskunnalle, Kari hehkutti häiden jälkeen omalla Instagram-tilillään.

Pari tutustui Kariin Ensitreffit alttarilla -sarjan myötä ja he ovat pitäneet yhteyttä vuosien varrella.

– Karin puheesta välittyi lämpö ja ystävyys. Hän avasi juhlavieraillemme sitä, kuinka jo hakuprosessimme aikana meistä molemmista oli välittynyt voimakas tahto löytää vierelle joku, jonka kanssa rakentaa hyvää kumppanuutta, Ville kertoo puhelinhaastattelussa.

Erikoinen huomenlahja kuvastaa täydellisesti pariskunnan arkea

Hyvää kumppanuutta onkin rakennettu jo kolmen vuoden ajan. Liiton parhaaksi puoleksi molemmat vastaavat yhteisen arjen. Molemmat työskentelevät yrittäjinä, ja pitkäksi venyviä päiviä ja tiukkoja aikatauluja joutuu usein sovittelemaan yksiin. Se vaatii toiselta ymmärrystä ja joustoa.

– Arkemme soljuu mukavasti, eikä asioista tarvitse vääntää ja kääntää. Sanoisin, että Villen antama huomenlahja kuvastaa täydellisesti arkeamme, Anniina sanoo.

Anniina ja Ville Manner viettivät häitään Loimaalla. Kuva: Pirjo Tuominen

Huomenlahjapaketista löytyi auton takalasin pyyhkijän sulka.

– Minun on pitänyt uusia takalasin pyyhkijä jo ties kuinka pitkään, mutta en ole kiireiltäni ehtinyt hoitaa asiaa loppuun asti, Anniina avaa asiaa.

– Näin meidän arkemme toimii: toinen jeesii, kun toinen sitä tarvitsee – ja mausteeksi saa mukavasti hyvää arjen huumoria, Ville kertoo.

X