Ihmiset

Ex-Salkkaritähti Emil Hallberg vietti juhannushäitä – Helena-äiti liikuttui kyyneliin

Emil vei vihille morsiamensa Sofie Sejdijan.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Mirva Kakko

Emil Hallberg on mennyt naimisiin.

Emil vei vihille morsiamensa Sofie Sejdijan.

Salatut elämät -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä ja tanssija Emil Hallberg, 28, on mennyt naimisiin. Suosikkisarjassa vuosina 2011–2021 Tale Taalasmaata esittänyt Emil vei juhannuspäivänä vihille morsiamensa, vuoden 2022 Miss Helsinki -finalisti Sofie Sejdijan.

Emil julkaisi juhannushäistä kuvia Instagram-tilillään. Kuvissa onnea säteilevä morsiuspari suutelee kivikirkon edustalla ja istuu avoauton kyydissä.

Myös Emilin äiti Helena Ahti-Hallberg on jakanut poikansa häähumua Instagram-tilillään monen kuvan ja videon verran. Kuvateksteissä Helena kuvailee hääpäivää täydelliseksi säätä myöten ja kiittelee vuolaasti kaikkia juhlan järjestelyissä mukana olleita:

”Koskaan ennen en ole kuukauden sisällä kuullut niin monta kertaa lausetta: Voinko auttaa? Te mahdollistitte sen, että juhlat saatiin toteutettua. Kiitos.”

Helenan jakamalla videolla The Voice of Finland -kilpailussakin mukana ollut Emil laulaa tunteikkaan tulkinnan Joe Cockerin rakkauslauluklassikkosta You Are So Beautiful. Videolla näkyy, että kaunis laulu sai liikuttumaan niin morsiamen kuin aniliininpunaiseen juhla-asuun pukeutuneen anopin, jotka molemmat taistelevat ankarasti kyyneleitä vastaan.

Helena-anoppi järjesti tanssipolttarit

Maanantaina julkaistussa päivityksessä Helena toteaakin, että vieläkin kyyneleet pyrkivät silmiin lauantaita muistellessa.

Emil ja Sofie olivat kihloissa kolme vuotta ennen avioitumistaan. Sofien railakkaita polttareita vietettiin kaksi viikkoa aikaisemmin. Polttareiden järjestelyvastaaviin kuului Helena-anoppi, ja tuleva morsian vietiin itseoikeutetusti tanssitunnille.

Lisäksi polttareiden ohjelmaan kuului Helenan päivityksen mukaan muun muassa morsiussauna, picnic Kaivopuistossa kosintapaikan tuntumassa, suppailua ja illallinen sekä paljuilua tulevan anopin luona.

Kyyneliltä ei polttareissakaan vältytty:

”Ihanaa merellistä Helsinkiä, poreileva palju ja sit tietenkin se sauna, missä toteutettiin kaikki mahdolliset taiat. Kiltisti istui morsian havunoksien päällä kun vuorotellen käytiin perinteiset menot läpi. Itkuhan siinä tuli kun oli mun vuoro, ja itku on siitä hassua että se tarttuu!” Helena kertoo päivityksessään.

X