Kuninkaalliset 28.9.2016

Herttuatar Catherinen 5 upeinta asua Kanadan valtiovierailulla – Mikä on paras? Äänestä!

Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Bulls Press ja Kensington Royal -Instagram-tili
Englannin prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen virallinen valtiovierailu Kanadaan on kerännyt muotiväen katseita. Listasimme Katen viisi tyylikkäintä asukokonaisuutta vierailun varrelta. Mikä niistä on sinun suosikkisi?

1. Tyylikäs sininen matkustusasu

Harva näyttää 10-tuntisen lentomatkan jälkeen yhtä raikkaalta kuin Cambridgen herttuatar Catherine. Kanadaan saapuessaan Kate oli pukeutunut yksinkertaiseen, siniseen Jenny Packhamin suunnittelemaan mekkoon, joka oli sävy sävyyn hänen hattunsa kanssa.

2. Kanadan lipun värejä toistava tyyli

Vietettyään yön Victoriassa, joka on brittiläisen Kolumbian provissin pääkaupunki, Kate ja prinssi William lensivät Vancouveriin aloittaakseen valtiovierailunsa ensimmmäisen kokonaisen päivän. Prinssi George ja prinsessa Charlotte jäivät lastenhoitajansa Marian hoteisiin.

Kate oli pukeutunut Kanadan lipun väreihin: puna-valkoiseen, kuvioituun Alexander McQueenin mekkoon ja tulipunaisiin Russell & Bromleyn avokkaisiin. Kokonaisuuden kruunasi punainen clutch-laukku.

3. Farkut, bootsit ja metsästyshenkinen takki

Vierailun kolmanteen päivään kuului muistolaatan paljastaminen. Laatta on tunnustus Kanadan omistautumisesta Great Bear Rainforest -metsän suojelulle.

Kate oli pukeutunut metsävierailulle sopivaan asuun: hillittyihin Zaran farkkuihin, metsästysmerkki Holland & Hollandin takkiin ja Penelope Chilversin bootseihin. Korvissaan Katella oli kanadalaisen jalkokivibrändi Pippa Smallin korvakorut.

4. Häikäisevän upea punainen iltapuku

Kolmannen päivän iltana Kate ja William osallistuivat Kanadan ensimmäisten kansojen kunniaksi järjestettyyn juhlaseremoniaan. Kate oli pukeutunut upeaan Thornton Bregazzin rubiininpunaiseen iltapukuun, jonka kaula-aukon leikkaus oli originelli. Asun kruunasivat vaahteranlehden muotoinen rintaneula, Sorusin helmikorvakorut ja punaiset avokkaat.

bulls_000ht666

5. Napitettu vihreä mekko

Neljäntenä päivänä Kate ja William vierailivat Kelownan kaupungissa. Asukseen Kate oli valinnut Dolce & Gabbanan smaragdinvihreän mekon, jonka yläosassa oli söpö rusetti ja napitus. Nuden värinen kirjekuorilaukku ja avokkaat olivat sävy sävyyn.

bulls_bp0001rdeo

Lähteet: Tatler, Vanity Fair

Lue myös:

Englannin pikkuprinssi Georgen, 3, hurmaava edustustyyli: polvisukat ja kiiltävät nahkakengät

Kuinka monta asua sinä tarvitsisit 6 päivän Intian-matkalle? Näin herttuatar Catherine pakkaa

Näitä tv-sarjoja herttuatar Catherine seuraa + 9 muuta yllättävää asiaa Kate Middletonista

Mikä Katen asuista on suosikkisi?

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit (2)

Aina niin tyylikäs herttuatar Catherina ihana sininen puku oli nappi valinta
00

Aina niin tyylikäs herttuatar Catherina ihana sininen puku oli nappi valinta
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi