Ihmiset

Sami Kuronen jakoi harvinaisen kuvan tyttärestään – ”Tunteet oli pinnassa koko päivän”

Juontaja Sami Kurosen tytär pääsi ripille.

Teksti:
Salla Piirainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Sami Kuroselta ilmestyy alkusyksystä elämäkerta.

Juontaja Sami Kurosen tytär pääsi ripille.

Juontaja Sami Kuronen, 50, kertoi Instagramissa Oona-tyttärensä päässeen ripille. Naimaluvan saaneesta tyttärestään ylpeä isä jakoi kaksi kuvaa merkittävästä päivästä. Ensimmäisessä Sami poseeraa yhdessä tyttärensä kanssa, toisessa tytär nojaa yksin puuta vasten laventelinsävyisessä mekossaan.

– Rakas tyttäreni Oona ❤️ Tunteet oli pinnassa koko päivän enkä selvinnyt kyynelittä. Hurjan ylpeä susta tänäänkin! Onnea ripille pääsystä🥂, Sami kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Kommenttikentässä isää ja tytärtä onnittelivat muun muassa radiojuontaja Aki Linnanahde, Radio Suomipopin Ilkka Ihamäki ja Samin elokuussa ilmestyvän elämäkerran kirjoittanut Ani Kellomäki.

Lue myös: Sami Kuronen täytti 50 – yksi fakta iskee päälle ikäkriisin

Ero Oonan äidistä oli pettymys

Sami erosi Oonan äidistä, entisestä Miss Suomi -finalisti Anu Vallista, kun tytär kolmivuotias. Sami kertoi Ilta-Sanomien Tosi perheestä -podcastissa eron olleen pettymys. Toiveena oli ollut perheen rakentaminen ja sen kasassa pysyminen ikuisesti.

– Ei se sitten niin mennyt ja totta kai se oli alkuun iso pettymys, ettemme siinä onnistuneet. Se on elämää ja niin käy nykyään aika monelle lapsiperheelle, Sami kertoi podcastissa.

Sami kertoo podcastissa vuoroviikkovanhemmuuden toimineen ex-puolisoiden välillä. Hänen mukaan oli parempi, että he erosivat Oonan ollessa vielä pieni. Hänen itsensä teini-ikäisenä kokema vanhempien ero otti koville.

Lue myös Kotiliesi.fi: Sami Kuronen kokkaa sushia yhdessä 11-vuotiaan Oona-tyttärensä kanssa –  itse tehty sushi maistuu monta kertaa paremmalta kuin ravintolasta tilattuna

Alkusyksystä ilmestyvässä Otavan kustantamassa Kahden kesken -elämäkerrassa käsitellään muun muassa Samin vanhemmuuteen kasvamista. Tosi perheestä -podcastissa Sami kertoo, että on halunnut kasvattaa tyttärensä jossain asioissa eri tavalla kuin miten hänet on kasvatettu. Hänen lapsuudenkodissaan ei juuri puhuttu tai halailtu.

– Olen halunnut kasvattaa tyttäreni niin, että tunteista saa puhua ja tunteita saa näyttää. Olivat ne sitten mitä tahansa tunteita, niin aina on parempi avata suu kuin jättää sanomatta, Sami kertoo podcastissa.

Sami kertoi alkuvuodesta Helsingin Sanomien 50-vuotishaastattelussa vähentäneensä töiden tekoa parina viime vuotena tuntuvasti. Kalenteristaan vapautunutta aikaa hän kertoo käyttävänsä muun muassa tavallisen kotielämän viettämiseen tyttärensä kanssa. Neljä vuotta sitten Kotiliedelle antamassaan haastattelussa hän kertoi sushin olevan heidän molempien lempiruokaa.

X