Ihmiset

Satu Silvo: ”Minulle on tärkeää, että seksi sujuu parisuhteessani”

Satu Silvo on onnellinen siitä, että hänellä on hyvä kumppani, jonka kanssa voi leikitellä. Pelkkään seksiin perustuvaa suhdetta hän ei ole kokeillut.

Teksti:
Sanna Wirtavuori
Kuvat:
Niclas Mäkelä/Otavamedia

Satu Silvo on onnellinen siitä, että hänellä on hyvä kumppani, jonka kanssa voi leikitellä. Pelkkään seksiin perustuvaa suhdetta hän ei ole kokeillut.

Naisen seksuaalinen huippu on nelikymppisenä.
Luultavasti seksuaalinen huippu on sekä miehillä että naisilla jo nuorena, ja riippuu elämänvaiheesta ja parisuhteesta millaista meno on sen jälkeen. Minulle on tärkeää, että seksi sujuu parisuhteessani. Olen onnellinen siitä, että minulla on hyvä kumppani, jonka kanssa voin leikitellä ja molemmilla on hauskaa.

Naiset tarvitsevat enemmän ihailua kuin miehet?
Olen kiitollinen, että olen saanut ihailua osakseni kaikissa parisuhteissani. Osaan myös huomioida rakkaitani. Me Reidarin (Palmgrenin) kanssa huomioimme toisiamme koko ajan, lähettelemme viestejä ja annamme pieniä lahjoja. Meillä oli kerran esimerkiksi sellainen teema, että vietimme kuukauden ajan synttäreitä joka päivä.

Kieltämättä tuntuu myös ihan kivalta, kun Reidar joskus kiusoittelee ja jää katsomaan minua, kun puhun jotakin. Sitten hän sanoo, että ”jatka vain, sä oot niin kauhean söpö kun sä puhut”.

Naiset ovat herkempiä kuin miehet?
Ei pidä paikkaansa. Kulttuuri tosin suosii enemmän naisten kuin miesten herkkyyttä. Meillä on Reidarin kanssa niin suuri luottamus, että uskallamme näyttää kumpikin herkän puolemme. Olemme niin tuttuja toisillemme, että aistimme herkästi toistemme tunteita.

Naisen ja miehen välillä on aina sukupuolinen jännite?
Totta, ei se ikinä ihan neutraalia ole. Mutta miksei jännitettä saisi olla? Se on vähän kuin energiaa, jonka voi valjastaa käyttöön tai sitten antaa olla laimeana taustalla.

Normaalissa kanssakäymisessä vedän mieluummin hanat alas. Minun ei tarvitse todistella seksikkyyttäni ja naisellisuuttani.

Miehet hakevat seksiä, naiset rakkautta.
Ei pidä täysin paikkaansa. Molemmat haluavat sekä seksiä että rakkautta, useimmiten molempia yhtä aikaa. Itse en ole kokeillut suhteita, jotka perustuisivat pelkästään seksiin – mitään salattuja suhdekansioita ei kertynyt nuorempanakaan.

Katkelma Anna nro 29:n kansijutusta.

Lue myös:

Satu Silvo: ”Huomasin olleeni ilmainen piika”

Satu Silvo ja Paula Heinonen antavat ravintoneuvoja

 

X