Ihmiset

Seura: Katri Helena villitsee nykyään jopa varusmiehiä – Tommi Liimatainen tietää miksi

Katri Helena nauttii tällä hetkellä suurta suosiota ja ihailijajoukossa on erityisesti nuoria miehiä. Manageri ja puoliso Tommi Liimatainen kertoo tuoreessa Seurassa, mikä laulajan suosion takana on.

Teksti:
Toimitus
Kuvat:
Pekka Mustonen

Tommi Liimatainen on ollut laulaja Katri Helenan manageri 15 vuotta, ja sinä aikana hän on nähnyt laulajan suosion kasvun. © Pekka Mustonen/Otavamedia

Katri Helena nauttii tällä hetkellä suurta suosiota ja ihailijajoukossa on erityisesti nuoria miehiä. Manageri ja puoliso Tommi Liimatainen kertoo tuoreessa Seurassa, mikä laulajan suosion takana on.

Katri Helenan puoliso ja manageri Tommi Liimatainen kertoo uudessa Seura -lehdessä, että artistin ihailijajoukko on vuosien varrella nuorentunut.

Viime joulukuussa Katri Helena esiintyi Vekaranjärven varuskunnassa – varusmiesten toiveesta. Erityisesti nuorten miesten kiinnostus on kasvanut, mutta Tommi ei tunne mustasukkaisuutta tästä, päinvastoin.

”Jotkut miehet ovat kysyneet minulta lupaa, saavatko he tuoda Katri Helenalle kukkia ja kirjeitä. Olen vastannut, että totta kai ja se on jopa suotavaa. Ohjaan kaikki ilolla suoraan hänelle, Tommi kertoo.

Liimatainen arvelee, että Katri Helenan säihke ja hänen silmiensä pilke kiehtoo monia.

”Katri Helenassa ja hänen olemuksessaan on tietynlaista ainutlaatuista esteettistä eroottisuutta. Hän on loistava esimerkki siitä, ettei naisartistin tarvitse esiintyä lavalla puolipukeissa ollakseen miesten silmissä kiinnostava. Vesirajaan päättyvä mekko saattaa olla vähemmän eroottinen kuin nilkkoihin asti yltävä mekko, Tommi sanoo Seurassa.

Jokin aika sitten Liimatainen oli kalastusreissulla ruotsalaisten ja saksalaisten miesten kanssa, jotka kysyivät häneltä työstään. Kun Liimatainen yritti selittää heille Katri Helenan merkitystä ja asemaa suomalaisessa musiikkimaailmassa, eräs saksalaiskalastaja kysyi: ”Onko hän kuin Madonna?”

Aluksi Liimatainen epäröi mutta ymmärsi sitten, mitä mies tarkoitti – molemmat ovat ikonisia tähtiä, jotka ovat kyenneet muuntautumaan urallaan ajan mukaisesti ja leikittelemään tyylillään halki vuosikymmenten säilyttäen silti valtavan kansansuosion.

”Instituutioina he ovat hyvin samankaltaiset. Minun mielestäni Katri Helena on Suomen Madonna, Tommi sanoo.

Lue Katri Helenan suosiota käsittelevä juttu Seuran verkosta tai Seura-lehdestä 25/2024!

X