Ensitreffit alttarilla
He menevät tv:ssä naimisiin.
Ihmiset

Upouuden Ensitreffit alttarilla -kauden osallistujat ovat tässä – ketkä heistä kohtaavatkaan toisensa häissään?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella kaudella on mukana kahdeksan henkilöä, jolle kolme asiantuntijaa ovat valinneet puolison.
Teksti: Lotta Pellas Kuvat: MTV

Tänä syksynä sanotaan taas ”tahdon” tuntemattomallle, kun Ensitreffit alttarilla -sarjan 8. kausi alkaa.  Ensimmäinen jakso nähdään 31.elokuuta. Mukana on neljä paria, joiden toisiinsa tutustumista sarjassa seurataan.

Asiantuntijoina ohjelmassa nähdään aikaisemmilta kausilta tutut erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti Elina Tanskanen ja pastori Kari Kanala. Ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa aloittaa ohjelman uutena asiantuntijana.

Uusimmalle kaudelle osallistuvat henkilöt on julkistettu, mutta se, kuka avioituu kenenkin kanssa, nähdään vasta ohjelman alkaessa. Lue alta esittelyt osallistujista.

Venla, 29

Iloinen ja avoin Venla nauttii niin sosiaalisista tilanteista kuin omasta ajasta. Turkulainen opettaja ja toimistotyöntekijä innostuu vapaa-ajallaan dancehall-tanssista ja twerkkauksesta.

Venla toivoo keskustelevaa ja ymmärtävää parisuhdetta, jossa tehdään asioita yhdessä. Venla ei ole vielä varma minne haluaa asettua asumaan, sillä hän haaveilee opettajanvirasta.

Venlan nykyinen asumisjärjestely huolettaa häntä: Miten kimppakämppä kämppiksineen ja tuore avioliitto sopivat yhteen?

Henna, 26


Ympäristötieteiden maisteriopiskelija Henna on luonteeltaan rauhallinen. Harkitsevaisuuden ohella hänestä löytyy myös spontaani puoli.

Lenkkeily, jooga ja hopeakorujen valmistus kiinnostavat Hennaa vapaa-ajalla. Myös puoliso tulee saamaan huomenlahjaksi Hennan omatekemän korun. Liikunta on Hennalle myös työ, sillä hän on sivutoiminen personal trainer.

Henna asuu kahden kissansa kanssa Espoossa. Yhteinen päätöksenteko ja tunne tiiminä olemisesta ovat asioita, joita Henna toivoo parisuhteelta.

Tuula, 29

Tuulalle elämän tärkeimpiä asioita ovat ystävät ja läheiset. Hän kutsuukin ystäviään mielellään kyläilemään. Hän pitää myös kotinsa laittamisesta.

Turussa asuva Tuula sanoo olevansa nopeatempoinen ja innostuva, toisaalta helposti lannistuva.

Digitaalisissa työterveyspalveluissa työskentelevä Tuula on kouluttautunut kätilöksi. Hän kaipaa elämäänsä ennemminkin pieniä arkisia iloja kuin vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Turkulaisen haaveita ovat omakotitalo, koirat ja lapset.

Niina, 34

Niina on suorapuheinen ja iloinen, innokas juoksuharrastaja. Myös livemusiikki on Helsingissä asuvan Niinan mieleen.

Hän työskentelee ravintolapäällikkönä. Työt painottuvat iltaan ja viikonloppuihin, mikä hankaloittaa sosiaalista elämää. Niinaa mietityttää työaikatalujen vaikutus uuteen suhteeseen.

Niinan mielestä heti alussa pitää kolahtaa, jotta parisuhde voi onnistua. Niinpä hän toivoo kumppania, jonka kanssa kemiat kohtaavat. Sen lisäksi, että Niina toivoo parisuhteelta pientä kiusoittelua ja pilkettä silmäkulmaan, asioista pitää hänen mukaansa voida puhua suoraan.

Miika, 28


Miika asuu Helsingissä ja autot ovat hänelle intohimo: Hän on autokorjaamolla työnjohtajana ja vapaa-ajalla hän tuunaa autoja. Autojen tuunailun lisäksi Miika nauttii ulkoilusta koiransa kanssa. Miika haaveilee omakotitalosta, punaisesta mökistä ja perheestä.

Hän on sanonutkin, että onnen tuovat läheiset ihmiset ja oma perhe.

Empaattisuus, heittäytymiskyky ja pieni pilke silmäkulmassa ovat asioita, joita Miika kumppanissa arvostaa. Hän itse on rauhallinen ja harkitsevainen.

Sami, 30

Helsinkiläinen Sami tykkää yllättää ihmisiä ja kumota ennakko ennakko-odotuksia. Vapaa-ajallaan hän tykkää kirjoittaa lauluja ja urheilla.

Veroasiantuntijana työskentelevä Sami kutsuu itseään muun muassa ulospäinsuuntautuneeksi, huumorintajuiseksi, yllytyshulluksi ja herkäksi.

Ystävien seura, keskustelut sekä hyvä ruoka ja juoma tekevät Samin onnelliseksi. Samin haaveissa on onnistunut parisuhde ja myös lapset, mutta ei halua haaveilla liian pitkälle tulevaisuuteen.

Lari, 33

Helsinkiläinen Lari tykkää poistua mukavuusalueeltaan ja kokeilla uusia asoita.

Monipuolisesti urheileva mies harrastaa avovesiuintia ja käy punttitreeneissä. Harrastuksiin kuuluu myös online-videopelit ystävien kanssa.

Parisuhteeseensa hän on valmis panostamaan täysillä ja laittamaan itsensä likoon. Parisuhteessa Lari haluaa tukea toisen juttuja ja toivoo, että suhteessa kumpikin voi toteuttaa omia arvojaan.

Karl, 30


Tulevaisuudennäkymää ja yhteisiä haaveita. Näitä asioita keravalainen Karl toivoo parisuhteelta. Hän itse toivoo kestävää parisuhdetta ja yhteistä kotia.

Luonteeltaan Karl on rento ja huumorintajuinen. Työpäivät kuluvat plannerina projektityössä.

Minkäänlaisia odotuksia hän ei halua kumppanilleen asettaa, sillä hänen mukaansa yksilö on aina enemmän kuin osiensa summa, vaikka hänestä löytyisikin kaikki toivotut ominaisuudet.

Hänelle tärkeintä elämässä ovat ystävät ja läheiset.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. kausi alkaa tiistaina 31.8. klo. 21.

X