Ihmiset

Vain elämää yllätti Olli Lindholmin: ”En tajunnut, että olin niin auki”

Vain elämää -sarjan kolmannella kaudella tähtien joukossa nähdään Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm. Hän ymmärsi vasta kuvausten päättymisen jälkeen, miten mullistava kokemus ohjelmaan osallistuminen oli.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm yllättyi omasta avoimuudestaan.

Vain elämää -sarjan kolmannella kaudella tähtien joukossa nähdään Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm. Hän ymmärsi vasta kuvausten päättymisen jälkeen, miten mullistava kokemus ohjelmaan osallistuminen oli.

Huippusuosion saavuttaneen Vain elämää -sarjan kuudennella kaudella nähdään Olli Lindholm, Robin, Laura Voutilainen, Nikke Ankara, Samu Haber, Petra ja Irina. Vain elämää -sarjan kuudes tuotantokausi starttaa Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmin, 53, päivällä. Kysyimme Yö-yhtyeen laulajalta, mitä hän sai kokemuksesta irti.

Mitä sinulle jäi käteen ohjelmassa mukana olemisesta?

– Sillä hetkellä, kun ohjelmaa tehtiin, minulle ei jäänyt käteen mitään. Se oli jotenkin todella epätodellista. Meillä oli pitkiä päiviä, mutta ne eivät tuntuneet pitkiltä. Aamulla, kun heräsi ja meni aamiaiselle, mikki pistettiin päälle melkein heti. Ja sitten päivän aikana tapahtui ihan mielettömästi asioita. Sitten yhtäkkiä huomasin, että kello on varttia yli kaksitoista illalla ja istun omassa huoneessani sängyn laidalla.

Milloin ymmärsit, että matkalta oli kuitenkin tarttunut jotain mukaasi?

– Meillä oli Vain elämää -tuotannon kanssa karonkka, jossa katsottiin ensimmäinen jakso eli minun päiväni. Sen näkeminen oli aika pysäyttävä kokemus. En ollut tajunnut, että olin niin auki. Ohjelman kuvausten aikana menee sellaiseen humuun, jota ei oikein osaa selittää.

Tuntuiko ohjelmassa auki oleminen sinusta hyvältä?

– Se ei haittaa minua. Oleellista on, että ei valehdella. Se on sitten minun hommani kestää se, jos siitä tulee jotain sanottavaa. Mutta kyllä päivälleni on melkoinen kattaus: tosi hienoja tarinoita, surullisia juttuja ja sitten oikein ratkiriemukkaita – sellaisia, jotka nähdessäni itsekin nauroin, että tämmöisenkin olen sitten päästänyt suustani.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin 21.4. alkaen kello 20 Nelosella.

Lue myös:

Olli Lindholm: ”Tunnen itseni tosimieheksi, kun nainen makaa sylissäni peiton alla ja nukahtaa siihen”

Olli Lindholm: ”Olen luullut itsestäni ja jaksamisestani liikoja

Voice of Finland -tuomari Olli Lindholm: ”Tässä elämänvaiheessa ei tarvitse palavaa rakkautta”

Täysi-ikäistynyt Robin: ”Toteutan suurinta haavettani ja teen sen sata lasissa”

X