Ihmiset ja suhteet 1.11.2007

100 Naista: 1. Lue minut (0/100)

Teksti: Teppo M

100N1Minun nimeni on Teppo M ja tämä on minun projektiplogini. Olen 37-vuotias mies ja olen maannut aikuisen elämäni aikana yhteensä kolmen naisen kanssa.

Ensimmäinen oli satunnainen tuttavuus opiskelija-ajoiltani, jonka nimeä en enää muista. Sen muistan, että hänellä oli isot rinnat. Ne näyttivät hyvin houkuttelevilta, mutta kun lopulta sain ne käsiini ne tuntuivat vain rasvalla täytetyiltä nahkapusseilta. Ymmärsin, että minua oli huijattu kiiltävälle paperille painetuilla kuvilla alastomista naisista. Alaston nainen tuntui, maistui ja haisi samalle kuin mikä tahansa karvaton eläin. Ei sinänsä vastenmieliselle muttei mitenkään erityisen haluttavallekaan.

Toinen naisista oli vaimoni, jonka kanssa elin yhdessä 5 onnellista ja 9 ei niin erityisen onnellista vuotta. Ensimmäiset kolme vuotta minä halusin seksiä aina ja vaimoni (tai aluksi tietenkin tyttöystäväni) säännösteli sitä minulle tasaisina ja yllätyksettöminä annoksina kahtena tai kolmena kertana viikossa. Häiden, kahden lapsen ja 30 lisäkilon (jotka toki jaoimme tasa-arvoisesti keskenämme) jälkeen huomasin yhtäkkiä saaneni vihdoin tarpeeksi ja lopetin ainaisen seksin ruinaamisen. Vaimo oli tyytyväinen saamaansa rauhaan noin kaksi viikkoa kunnes havahtui huomaamaan omat halunsa ja teki ensimmäisen aloitteensa koko yhdessäolomme ajalta. Yllätyin siitä niin, että sain välittömästi erektion. Siitä alkoi meidän toinen ja viimeiseksi jäänyt kuherruskuukautemme.

Viimeiset kymmenen yhteistä vuottamme seksi oli minulle samanlainen avioliiton miehinen velvollisuus kuin auton renkaiden vaihtaminen, Jehovan todistajien karkottaminen tai tiskialtaan viemärin tukoksen avaaminen. Työ mistä ei sinänsä erityisemmin nauti, mutta jonka tekee, koska miehen on se tehtävä. Työ, jonka hyvin tehtyään saa kokea onnistumisestaan salaista maskuliinista mielihyvää ja tarpeellisuuden tunnetta.

Kolmas naisistani oli osastomme markkinointisihteeri työpaikaltani. Minua kymmenen vuotta vanhempi nainen jakkupuvussa ja kopisevissa koroissa. Kerran firman juhlissa väitin hänelle humalapäissäni, että pidin häntä koko konsernin pantavimpana tammana (mikä ei ollut totta tai en ainakaan koskaan ollut ajatellut asiaa ennekuin lause lipsahti huuliltani). Rouva markkinointisihteeri nauraa kihersi ja kielsi minua puhumasta tuhmia. Puoli tuntia myöhemmin nain häntä kopiointihuoneen pöydällä. Asento oli epämukava ja selkäni kramppasi niin, etten pystynyt laukeamaan, mutta markkinointisihteeri laukesi sitäkin kovaäänisemmin. Vasta kun kuukautta myöhemmin kuulin hänen ylistävän tuotteitemme ominaisuuksia joita niissä ei ole, ymmärsin hänen teeskennelleen orgasminsa markkinoidakseen omaa seksuaalienergiaansa minulle.

Aikaisemmin minun oli ollut vaikea uskoa, että naiset teeskentelisivät orgasmeja, sillä en ymmärtänyt motiivia. Oletin, että mahdollinen teeskentely pitäisi suorittaa miehen mieliksi. En ollut kuitenkaan koskaan tavannut naista, joka yrittäisi valheellisesti teeskennellä viihtyvänsä jossain miehensä mieliksi. Tai mikäli he teeskentelivät he tekivät sen tarkoituksella niin tökerösti, että mies ymmärtäisi heidän teeskentelevän ja miehen olisi näin ollen syytä olla entistäkin enemmän pahoillaan siitä kuinka ikävää naisella hänen vuokseen juuri sillä hetkellä on. En ymmärtänyt, miksi nainen tekisi yhtäkkiä poikkeuksen tähän kaavaan makuuhuoneessa.

Myöhemmin olen ymmärtänyt, että nainen teeskentelee orgasmia joko a) vaikuttaakseen miehen silmissä seksuaalisemmalta kuin mitä todellisuudessa on tai b) saadakseen suorituspainotteisen miehen lopettamaan ollessaan kyllästynyt. Vakiintuneissa parisuhteissa teeskenteleminen ei ole tarpeen koska naisen ei tarvitse tehdä vaikutusta (kohta a) ja koska miehen ei tarvitse tehdä vaikutusta (kohta b).

Känninen sähellys kopiointihuoneessa on jäänyt ainoaksi seksikokemukseni makuuhuoneen sängyn ulkopuolella. Vaikka kokemus ei sinänsä ollut maata järisyttävä, on se minulle muisto jota hellin silloin, kun koen eläneeni liian vähän, liian hitaasti tai ainakin aivan väärään aikaan väärissä paikoissa. Markkinointisihteerin kanssa naimme noiden juhlien jälkeen kolmen vuoden ajan joka kerta, kun satuimme molemmat olemaan samassa paikassa samaan aikaan yli yhden promillen humalassa, mitä tapahtui noin 2-3 kertaa vuodessa. Kehitin itselleni moraalisen säännön, jonka mukaan pettäminen oli sallittua silloin, kun se ei ollut etukäteen suunniteltua eikä tapahtunut selvin päin.

Itseasiassa yllättyin siitä, kuinka vähän moraalista tuskaa koin suhteestani osaston markkinointisihteeriin. Vuosia myöhemmin yllätyin vielä enemmän siitä, kuinka vähän moraalista tuskaa vaimoni näytti kokeneen suhteestaan työväenopiston saksankielen lehtoriin. Olin kuitenkin heti valmis myöntämään, että vaimoni oli maksanut riittävän hinnan kevytkenkäisyydestään joutumalla opettelemaan viiden vuoden aikana kielen jota hän ei tarvinnut mihinkään.

Kun vaihdoin työpaikkaa neljä vuotta sitten, jäivät tapaamiset markkinointisihteerin kanssa. Jäin siihen käsitykseen, että hän olisi halunnut tavata minua edelleen, mutta pidin kiinni moraalisesta säännöstäni eikä meille näin ollen tullut enää tilaisuuksia jatkaa lihallista kanssakäymistämme. Olin tavallaan huojentunut siitä, että olin uskaltautunut sivusuhteeseen ja myös selvinnyt siitä. Seksi sinänsä ei minulle enää paljon suhteessa antanut, sillä olinhan nyt nainut kopiohuoneessa ja ollut uskoton. Pilluahan minä sain kotonakin. Ihan milloin vain. Liiankin usein, ajattelin.

Avioliittomme päättyi käytännössä noin vuosi sitten vaikka olemmekin juridisesti vielä harkinta-ajalla. Viimeisen kerran täytin aviollisen velvollisuuteni puoli vuotta sitten maaliskuussa vaihtamalla vaimoni Nissaniin kesärenkaat. Tänä syksynä käskin häntä käyttämään autonsa rengasliikkeessä tai saksan lehtorin pihassa. Kumpi nyt mukavammin sujuisi.

Ilman seksiä (toisen ihmisen kanssa) olen ollut tänään sunnuntaina 23.9.2007 nyt tarkalleen ottaen 240 päivää. Olen kyllä ajatellut tehdä asialle jotain. Olen nimittäin huomannut yhä useammin ajattelevani sitä, kuinka mukavaakin voisi olla painautua naisen lämmintä ihoa vasten. Yleensä ajattelu johtaa netin pornosivustojen selailuun ja talouspaperirullan tarpeeseen. Oltuani ilman seksiä 238 päivää lähdimme Helsingin yöhön ystäväni R:n kanssa.

Kerroin R:lle olevani kiimainen. R totesi minun tarvitsevan naista. Olimme yhtä mieltä asiasta ja tilasimme taas yhdet. Kello yhden ja kolmen välillä lauantaiaamuna vonkasin seksiä noin kymmeneltä eri naiselta kahdessa eri ravintolassa eikä yksikään antanut. Lojaalina ystävänä R hankki pakit neljältä naiselta jotta saisin vertaistukea.

Yövyimme luonani sillä R asuu Tampereella. Seuraavana aamuna totesin olleeni edellisenä iltana yhtä tyhmä kuin opiskeluaikoinani, jolloin sain vuoden aikana ainakin sadat pakit. Nyt minä sentään tiedän jotain elämästä ja naisista. Nykyisellä ymmärrykselläni minä pystyin helposti saamaan samat sata naista sänkyyni kun vain keskittyisin suoritukseeni kunnolla. R ei uskonut. Pidin kiinni väitteestäni. R piti omastaan.

Löimme siis vetoa. 10 000€ siitä, pystynkö naimaan sataa eri naista vuoden aikana. En suostunut ehdotukseen videoida akteja salaa, mutta lupasin raportoida jokaisen yksittäisen suorituksen tätä tarkoitusta varten erikseen avaamaani blogiin. Joten tässä sitä nyt tulee ystäväni R! Kello lähti käyntiin 00:00 24.9.2007 ja tämä blogi aukeaa pari tuntia sen jälkeen. klo 23:59 23.9.2008 mennessä minä olen nainut sadan eri naisen kanssa ja sinä, ystäväni ja kannustajani olet 10.000€ köyhempi. Lupaan tarjota voittorahoillani illan…

Lue lisää!

Kommentit (66)

Noh saahan se mieskin olla huora jos niikseen tulee.. Mielestäni kun mieskin voi yhtä lailla olla huora kuin nainenkin.
00

Ihan pirun tylsä.
Suosittelen jotain luovan kirjoittamisen kurssia. Lauseet on töks töks. Päälause. Päälause. Päälause ja hurja irrottelu, sivulause! Kuvailu on surkeaa, tai itseasiassa sitä ei edes ole. Sääli niitä reppanoita jotka alkavat tätä lukea ja koeta saada teksti edes vähän eläväisemmäksi. Silloin jopa voisi antaa anteeksi silmiä särkevän määrän kielioppivirheitä.
Turhat jaarittelut kanssa pois, ketään ei kiinnosta lässytys. Jopa omenanviljelystä voi saada kiinnostavaa luettavaa jos vain osaa kirjoittaa. Tässä blogissa sinulla olisi hyvä aihepiiri, yritä nyt hyvä mies saada siitä jotain irti!
00

Olen aivan eri mieltä Inrikan kanssa, koska ei yksikään ellien blogeista ole mitenkään kieliopillisesti oikein kirjoitettu. Ei se ole mielestäni edes tarkoituksena. Mielenkiintoinen sisältö ja humoristinen ote aiheeseen ovat paljon tärkeämpiä seikkoja. Teppo M on kirjoittanut rehellisesti omasta elämästään ja saanut sen vielä kuulostamaan hauskalta (vaikka aiheet olivat paikoitellen vähän surullisiakin). Mielestäni tämä blogi on mielenkiintoisin kirjoitus mihin olen elleissä törmännyt! Odotan mielenkiinnolla seuraava tekstiä eli ensimmäistä valloitusta. Onnea saalistukseen!
00

Ole mies ja maksa se 10 000€. Säästät omia ja monien muiden hermoja. On parempiakin tapoja itkeä eroaan… Kova jätkä löisi vetoa saavansa itseään paremman naisen – määrä kun ei korvaa laatua – tai kerää se 10000€ niiltä naisilta, sillä kaverishan vaan maksaa niille halvat panot…
00

Teksti sinänsä on ihan mielenkiintoinen, seuraan varmaan jatkossakin, mutta… jokin tässä Teppo M:n touhussa tökkii. Saako omaan elämään sisältöä sillä, että nai turbovauhdilla montaa naista tietyssä ajassa? Seksi on tärkeää, sinkkunakin, mutta tämä pistää lähinnä säälimään kirjoittajaa. Odotan mielenkiinnolla, miltä Teppo M:sta tuntuu vuoden päästä, mikäli hän ihan rehellisesti sen kertoo.
00

Niin, että onko se miehellä sittenkin aina ja vain suoritusta ja ”päänahkojen keruuta”. Nainen kun moista kirjoittaa, niin ammatti kyllä on heti tiedossa – tai ainakin suuresti epäiltävissä.
00

Hieno kirjoitus!

Mahtava ikäkriisin ruumillistuma ja miehisen ajattelun kiteymä! Odotan innolla seuraavia kirjoituksia. En seksitarinoita, vaan pettymysten ja haaveiden realisoitumista.
00

Toivotan onnea 100 pokaan. Naisena aloin itse miettiä, onnistuisiko itseltä tuo tavoite vuodessa. Ja toisaalta onko seksinsaaminen naisena helpompaa kuin miehenä? Etenkin näin nuorella iällä ei tarvitse kuin hieman haarojaan levittää ja on jo kiimaisten miesten piirittämä.
Ja ennen kaikkea toivon, että löydät itseesi seksuaalista intoa ja paloa, tekstisi perusteella jäi vähän kuva ettet enää saa siitä mitään irti, mikä on suuri harmi..
00

Ristiriitaisia tunteita Tepon kirjoitus herätti. Minusta on äärimmäisen surullista, jos seksiä on harrastanut noin 20 vuotta ja koko ajan seksi on ollut surkeaa ja huonoa. Naisena minä itse koen, että seksi on parhaimmillaan sitä, että kokee rakkautta ja nauttii itse sekä nauttii siitä, kun saa katsoa, miten oma rakas nauttii. Todella, todella surullista, jos Teppo ei ole sitä puolta seksissä koskaan päässyt kokeilemaan. Seksi kun on muutakin kuin vain masturbointiin verrattavaa tyhjentäytymistä.
00

Hyvä Inrika.
Mielestäni Teppo M kirjoittaa erittäin sujuvasanaista tekstiä,enkä havainnut siinä mitään sellaista kielioppivirhettä joka pilaisi asian.Ajatuksenjuoksu erinomainen.Tekstin rakentelusta kymmenen.
Rakas Inrika.
Jos nyt kuitenkin itse kirjoittaisit vaikkapa siitä omenanviljelystä,niin saataisiin pohjaa sille,oliko arvostelusi oikeutettua.
00

Ihquu

Tämä todistaa että miehen aivoilla voi kun voikin ajatella. Tepa on käyttänyt ansiokkaasti 500 miehistä perussanaa. Näistä 250 käsittelee seksiä ja 250 muuta, esim. makkaraa, olutta ja kaukosäätimiä. Kielioppi on karua mutta karhumaisen tömähtelevää. Ehkä Tepa on saanut vaikutteita naisiltaan, ehkä sanavarasto on sittenkin suurempi. Onnea Tepalle kalaan.
00

Hmm… Outoa että jaksat kuluttaa aikaasi moiseen potaskaan!! Itse en myisi omaa vapaa-aikaani edes 100 000e. Entä moraali? En pidä kovassa arvossa miestä joka panee naisia vedon takia. Omaatuntoa voi pönkittää monella muullakin tavalla… Vai oletko vain katkeroitunut?
00

Jos jutun olis nainen kirjoittanut, täällä femakot hurrais kuinka suuri sankari ja malliesimerkki kirjoittaja olis!
00

Hyvä juttu, älä anna katkerien ämmien kommentien vaikuttaa.
Eikun menoks, siis panoks…
00

Ei muuta ku tsemmppiä, kunnon imagonvaihto prosessi käyntiin ja eiku radalle. Projektihan on sinänsä sieltä parhaasta päästä.. Tosin sata rupee olemaan jo kunnon sonnillekkin vaikea suoritus ja sinänsä vähän epäilen myöhemmin tarinoiden todellisuutta..
00

Maailma voisi olla paljon rauhallisempi ja vähemmän turhautuneista ihmisistä koostuva paikka jos seksi saataisiin vihdoinkin siihen luonnolliseen paikkaansa mihin se kuuluukin. Koko olemassaolomme perustuu siihen.

Kuinkahan paljon ihmisten keksimät ”pyhyysharhat” ovat tappaneet luonnollista seksuaalisuutta, ja kuinkahan monen ihmisen seksuaalisuus on kieroutunut ”seksi on saatttanasta” -paskavalheilla? Ja kuinkahan moni aids-potilas on hyvillään siitä kun paavi ei diggaa kondomeista? Tuollaiset säännökset kuulostavat lähinnä oman seksuaalisuutensa patouttaneiden katkeroituneelta puheelta. Joku voisi laittaa paavin viiniin viagraa ja ohjata hänet lähimpään humppakerhoon.

Enkä ole koskaan ymmärtänyt miksi seksiä pitäisi vongata. Kyllä sitä tietää aika nopeasti toisen ihmisen kohdatessaan että synkkaako vai ei. Jokaiselle löytyy vastapareja ihan tarpeeksi ja ihan varmasti.

Ehkä perusteellisemmat keskustelut pitäisi käydä ajatusmalleissa? Ehkä loppuelämän pituinen avioliitto ei ole sopiva seurustelumuoto läheskään kaikille ja onko ihminen yksiavioinen eläin? Voisiko uudenlaisia suhdemalleja kehittää? Miksi olla mustasukkainen sillä eihän ketään voi omistaa eikä seurustelu vie kuitenkaan kokonaan kiinnostusta muihin kanssaihmisiin. Rakkaus voi ylittää myös harhaluulot.

Ja sitten nämä kunniakysymykset. Kannattaa ennemminkin panostaa oman itsetuntonsa terveelliseen kasvuun ja huumorintajunsa kehittämiseen kuin oman ”kunniansa” puolustamiseen.

Meillä kaikilla on aika samanlaisia haluja ja tarpeita huolimatta siitä olemmeko miehiä vai naisia vai kodittomia vai ”kuninkaallisia” vai terroristeja vai fallosymbolipyssyääliöitä vai pappeja. Sanoivat sitten ”pyhät” kirjat mitä tahansa. Hyvyys tulee ihmisestä itsestään ja kyllä ihminen tietää mikä on ihmiselle hyväksi.

Olen mies ja rakastan naisia. Rakastan kyllä tietysti miehiäkin mutta toveripohjalta ;). Järjettömän elämäni parhaimmat hetket tulevat ihmisten kautta, ja parhaimmista parhaimmat hetket naisten kautta.
00

Heh! mainio ajatus mutta kannattaa miettiä että onko Hakkarainen käynyt ennen sinua :=)
00

Hessu h: Tutustu J. Irvingin tuotantoon joutessasi. Teoksessa Oman elämänsä sankari jaaritellaan sivutolkulla omenanviljelystä, mutta kaikkea muuta kuin pitkäveteisesti.
Mielestäni blogissa on ihan hyvä perusidea, mutta noin töksähtelevää kirjoitusta on ikävystyttävä lukea. Siksipä skippaankin sen. Ajattelin vain, että kun on sinänsä hauska perusidea josta saada enemmän irti, niin miksi ei yrittäisi.
Ja voi herran jestas jos ei aikuinen mies muka kritiikkiä kestä. Taitaa blogin kirjoittajalla ainakin olla parempi itsetunto kuin sinulla.
00

Jotenkin tuo teksti vaikuttaa olevan kasa pornofantasia kliseitä, joten en usko muuta kuin sen, että koko juttu on alusta loppuunasti keksitty.
00

Uusi nainen noin joka kolmas päivä? Tuskin onnistuu Tepolta. Muista kumit, jos flaksi kuitenkin käy.
00

Hyvä Inrika! Omasta kommentistasi huomaan oikopäätä pari pilkkuvirhettä, yhdyssanavirheen sekä yhden iestyksen (virkkeen alku ja loppu ovat eri paria).
00

Loistavaa kerrontaa. Jättäkää pikkusieluiset tarinan veto-osuus pois ja keskittykää ihmissuhdeosastoverbaliikkaan.

Milloin Teppo tulee uutta matskua?
00

Olisit nyt lyöny vetoa ees tuhannesta naisesta. Mä nain sataa eri naista jo yhdessä kuukaudessa, Tepposeni.
00

Ootko muuten miettinyt, ettei tossa iässä enää ole hirveän helppo löytää fiksua ja viehättävää VAPAATA naista, siis oikeaan kestävään suhteeseen? Jos viet projektisi läpi, joudut ehkä samalla heittämään roskakoriin mahdollisen toiveesi(?) löytää oikea naisystävä. Kehenkään näistä sadasta et ehdi tutustua / saada kiinnostumana itsestäsi syvällisemmin tollaisella uusi-nainen-joka-kolmas-päivä-menolla. Touhusi jälkeen kukaan heistä ei taatusti halua kunnollista suhdetta kanssasi. Eli toivottavasti sitten nautit tällaisesta elämästä, se voi nimittäin olla ainoanlaista seksiselämää jota saat henkisesti yksinäisen loppuelämäsi aikana viettää.
00

Samapa se, miltä se nainen näyttää kun panee :P.

Sitäpaitsi, ihan tasa-arvonpuolesta on kiva kuulla myös juntti Suomalaisen miehen nais seikkailuista.

Kun näitä Singlecat, miehen vastuulla on ehkäisy blogeja on jo riittävästi.

Älä turhaan vaivaudu stailaa, perusmeininki on paras.
00

Ei kyllä uus idea, joskin se veto oli vain 50 naista vuodessa. Siinäkin hommaa riitti joskin vähän nuorempi sälli oli kyseessä. Homman ikävä puoli oli kyllä siinä, että hommat vähän jämähtivät välillä paikoilleen kun kuukaudenkin saattoi joku niistä panoista piirittää ja näin ollen esti homman etenemisen. Varaudu tähän, se voi välillä tarkoittaa muutamaakin naista päivässä joten etsi myös ryhmäpanoja.

Allekirjoittanutta yritettiin myös saada sänkyyn sanoin ”Auttaisitko mua vedonlyönnissä, on enää 2 päivää aikaa ja vielä 7 naista pitäis naida.”

Enpä katsonut hänen vetonsa ollevan tärkeämpi kuin avomieheni, joten apu jäi saamatta. Että ei ainakaan hänellä onnistunut tämä tehtävä, neljä naista jäi vajaaksi.

Vähän kyllä ihmettelen, että minkälaisella tavalla aiot niitä naisia iskeä? Jos aikaisempaa kokemusta ei ollut kuin rukkasista, miten elämän kokemus tähän auttaa? Runoiletko? Annatko ruusuja? Vai sanotko ronskisti että sua panettaa? Vedosta en suosittele kertomaan. ellei tyypillä ole jotain fantasiaa asiaan liittyen, niin en usko, en usko että hän hormoonit hyrräten lähtee mukaasi. Kukin taplaa tyylillään.

Onnea matkaan jah yritäpä olla pahasti särkemättä kenenkään sydämiä.
00

Hyvä Teppo, siitä vain urku auki päin ensimmäistä hanuria.

Tosimies ei torttuun tukehdu.

Jos ei naidessa nainen huuda, niin varmasti sen jälkeen jos kuivaat kalusi talon ikkunaverhoihin.

Tsemppiä.
00

Edellisellä blogipaikalla, ennen Elleihin siirtoa, luki kuin lukikin n. 300 000 suomalaista.
00

Aika mielenkiintoinen veto. Täytyy aika kyyniseksi ruveta et voi homman viedä kunnialla loppuun asti ettei satuta itseään eikä muita. Mutta raha on aina raha ja panonkin yhteydessä voi ne euron kuvat silmissä liikkua jos ei pano tyydytä. Mielenkiintoista seurata loppuun asti minkälaiset tunnelmat ovat Tepolla 100:n panon jälkeen. Maistuuko seksi enään samalta ja onko naiset enään yhtä kiinnostavia kuin ne nyt on. Kokemustahan tulee rutkasti enemmän ja ehkä Teppo voi oppia arvostamaan elämän pieniä nautinnon hetkiä mitkä ne sitten onkin vedon lopussa. Muistahän pitää kortsu(ja) lompakos aina varmuuden vuoksi, sillä turvallisuus ennen kaikkea.
00

Surullista, että tämmöistä pitää julkaista. Ei pettämisessä tai sekstailussa ole nykyään mitään uutta. Anarkistisempaa on olla saman kumppanin kanssa yhdessä vuosikymmeniä onnellisena.

Todella tunneköyhää tekstiä. Toivottavasti kirjoittaja osaa varoa sukupuolitauteja, ettei taas saada uutta tapausta, joka levittää tappavaa sukupuolitautia tieten tahtoen.

Milloin ihmistä on tullut esineitä ja välineitä? Esineitähän naiset tälle miehelle ovat. Oksettavaa. Jos tämän oli tarkoitus olla humoristinen teksti, kovin kulunutta huumoria seksillä mässäily ikävä kyllä on. Se kertoo lähinnä tarinan kirjoittajan luovuuden puutteesta.
00

huvittunut naislukija: Eikö olekin törkeää? Ajattele ne missituomarit, jotka ovat ihan sikarumia ukkoja tai vanhoja harppuja. Millä lihaksilla He kuvittelevat voivansa arvioida kauneutta? Voin vain kuvitella miten täriset töllöttimen edessä kädet nyrkissä ja suupielet vaahdoten kun tällainen epäoikeudenmukaisuus on vallallaan! Voimia sinulle.
00

Sääliksi käy kaveria. Tekstistä paistaa läpi epätoivo.
Onneksi ei ole noita huolia.
00

Hyvä Inrika! Ehkä sinun kannattaisi itse mennä vaikka loogisen ajattelun kurssille, sillä yo. kommentissasi (nro 48) minulle, ”huvittuneelle naislukijalle” (nro 32), ei ole päätä eikä häntää. Jos on innokas kritisoimaan muita, olisi hyvä osata ottaa itsekin kritiikkiä vastaan.
00

Todella mielenkiintoisia ajatuksia! Jatka Teppo blogin kirjoittamista, luen innolla!!! 🙂
00

47) Silti tässä blogissa on jotain uutta, mitä monessa muussa blogissa jota tälläkin palstalla julkaistaan ei ole.

Myönnä pois vain.

Lisäksi, tuskin tässä mistään anarkiasta on edes kyse 😛

Vanha anarkistiko kirjoittaja mielestäsi on, a-tyttö ?
00

huvittunut naislukija: Voi pyhä yksinkertaisuus. Pääasiahan on se, että jokainen joka esiintyy/kirjoittaa julkisesti voi varautua ottamaan siitä kritiikkiä.
Ja se pointti.. Sehän on siinä, ettei tarvitse olla nobelin palkinnon voittaja tai kolminkertainen miss yksinkertaisuus näkeäkseen kuka kirjoittaa omasta mielestä ikävästi tai lennähtää turvalleen rappusissa. Hassuahan tämä on siinä mielessä, että harva se viikko naiset täällä kitisevät kun joku nti naputi tekee pilkkuvirheen, mutta auta armias kun joku kehtaa arvostella miestä.
En yhtään epäile etteikö Tepolle lohkeaisi lihaa. Vain pikku vinkki mahdollisesta kirjailijaurasta, ja johan on kaltaisiasi jonossa korjattavaksi;).
00

Alkuperäisen tekstin kirjoittaja ei taatusti ole mikään anarkisti. Sellaiseen tarvittaisiin älykkyyttä. Alkuperäisen tekstin kirjoittaja on kenties tusinatavis suomalaismies, joka on kuppiloiden casanova vain fantasioissaan.
00

Huvinsa kullakin……………………..lisääntykö ilo ja onni elämään tämän vedon myötä , jää nähtäväksi.
Ja ainahan voi puhua suuria jos ego sitä kaipaa.
Ei ole mahdotonta saavuttaa lukumääräisesti 100 ,vuodessa on 365 päivää ja jos on päämääränä on vain eri naisen kanssa nainti ,niin siitä vaan yrittämään ja toivoa että into säilyy metsästäjällä ja ei osu hidastavia tekijöitä kuvioihin, nehän ei ole koskaan etukäteen tiedossa.
Mutta en toivo omalle kohdalleni tämmöistä metsästäjää –
Mahtaako olla vain katkera mies joka ei ole sinut itsensä kanssa .

Voi mies olla myös listalla ,samoista syistä ja sekös imartelee…………….. urosta ? Nainen vain ymmärtää pitää naamansa kiinni monesko olet.
00

se on ihan sama miten kirjootteloo jos jotakin haittaa niin ei lue,,tuntuu että täällä on vieraillut monta suomenkielen opettajaa ja ne ovatkin vasta tyhmiä.
PS: vähä on lintuja mitä minä oon kävelly.
00

oikeesti vähän hepat on ihguja kävin torstaina ratsastamassa joensuun ratsastusopistolla ihan kivaa oli oikeesti haluun ton pelin se on niin aito ja mulla itelläni on shetlanninponi kyllä!!
00

Olin sinkkuna hetken ja joka ilta kun viitsi kapakkaan mennä sai kaadon. Jos et osaa tanssia niin Teppo tanssikursseille ja mene tanssiravintolaan.Sieltä pongaat kivan misun ja tussu on varma. Jo olisi aika 37-vuotiaan miehen saada useampaa naista sitä kautta poika sinusta kasvaa rakastaja. Ota hyvärunkoisia aikuisia naisia+35 v tai jopa +50v jotka mielestäsi näyttävät 38v bongaa sellainen ja tiedät että saat kunnon seksiä sellaisen kanssa.Joka kropastaan pitää huolta hän tekee muutakin kun lukee kultasarjaa.Ei kun baanalle Teppo.
00

löysin blogisi vasta äsken. olet hieman vanhemman sukupolven edustaja, mutta miehiähän me kaikki olemme. tarinaan on helppo samaistua. muistan vieläkin kuin eilisen kun nain ensimmäistä kertaa elämässäni joskus 17-vuotiaana isorintaista seksiaddiktia luokkatoveriani koulun takapihan pensaassa. täyttä sähellystä koko homma, mutta muisto on silti kultainen ja käännekohta koko elämälleni. sähellyksen jälkeen seison tässä ja nyt 21-vuotiaana olohuoneen lattialla, itsevarmemempana, rohkeampana, tyylikkäämpänä, onnellisempana, määrätietoisempana, terävämpänä, sosiaalisesti kehittyneempänä, tietoisempana ja noin 1000(+- 100) kullin ja pillun kohtaamista rikkaampana kuin koskaan.
olet pohtinut sitä, mitä niin monet meistä pohtivat, mutta niin harvalla kuitenkin on munaa toteuttaa itseään: ryhtymistä todelliseksi mieheksi. se on elämän pituinen prosessi. ulkopelin oppii vuodessa, parissa. täydellistä sisäpeliä ei ole olemassakaan. rajaa kehittymisen määrälle ei ole olemassakaan. rajoja ei ole!
kehittyessäni minusta tuli niin taitava, että pystyin saamaan lähes keneltä tahansa milloin tahansa, joka olikin alkuperäinen tavoitteeni. en sano tätä, koska haluaisin ylpeillä taidoillani. sanon sen siksi, että se on mahdollista kenelle tahansa jolla riittää päättäväisyyttä ja määrätietoisuutta itsensä toteuttamiseen. on jotain aivan uskomatonta, suoranainen jumalainen yliluonnollinen ihme, miten siitä kokemattomasta, tietämättömästä, maailman menoa ihmettelevästä teinipojasta kasvoi todellinen geimaaja ja onnistui löytämään itsensä kuuntelemalla itseään ja pohtimalla nöyrästi tuhansia tunteja erilaisia ratkaisuja ja kaavoja erilaisiin ongelmiin.
kuuntele itseäsi ja voit löytää tien elämällesi, yksi elämäni tunnuslauseista. pelaaminen on hauskaa. mennessäni luokkaan, pelaan parhaimman näköiset mimmit vain huvikseni. se on elämäntapani, vaikken edes haluaisi naida heitä(johtuen nykyisen parisuhteeni tuomasta tyydytyksestä). pelkkä loputon kuumien mimmien naiminen ei ole itsetarkoitus. tarkoitus on kehittyminen ihmisenä ja miehenä.
puutteessa eläminen on täysin perseestä ja väärin. mies ei ole mies jos ei saa pillua. tätä on monen vaikea käsittää. on uskomattoman nössö olo jos on parikin päivää ilman. tekisi mieli repiä hiukset päästään. yleensä itselle niin tunnusomainen täysi kontrolli ympäristöön lipsuu käsistä enemmän tai vähemmän luonnollisten tarpeiden syövyttäessä mieltäni. puutteessa eläminen tekee elämästäsi paskempaa ja muuttaa käytöstäsi todellisesta päälliköstä orjaksi. se on myrkkyä sielullesi.
jos olet edistynyt pelissäsi ja koet murskaavasi kaikki haasteet, mitä maailma eteesi tuo, etsi itsellesi se täydellisin vaihtoehto. se tekee sinut entistäkin tyytyväisemmäksi. ei tarvitse ravata baareissa säälittävien, munattomien nössöpoikien säestämänä. ei tarvitse ottaa yhteen kenenkään känniääliön kanssa, jonka ”naisen” sait taas ihan pelkällä läsnäolollasi kaadettua. naiset tunnistavat kovemman luokan miehet luonnostaan. joskus tämä voi olla myös haitta varsinkin jos miehet haastavat sinut fyysisesti laumassa. miehet kilpailevat naisista keskenään. itsellä kesti tajuta se kauan, koska muut kilpailijat olivat niin surkeita, etten edes luokitellut heitä kilpailijoikseni. paskoja he ovat edelleen, mutta kateus ja pelko hallitsevat heidän mieltään. siksi kunnon kavereita ei ole enää olemassakaan. opetin pari kaverianikin ihan huvikseni pelaamaan ja heistäkin kouliintui ennätysajassa todella eteviä pelureita. hekin ovat nyt kumpikin onnellisesti parisuhteessa kuumien mimmien kanssa.
markkinoiden nykytilanne avaa helvetisti mahdollisuuksia ja välillä harmittaa kun aika ei riitä kaikkien tarjolla olevien naisten tarpeiden tyydyttämiseen. aikasi on rajallinen. sinun on keskityttävä oman perheesi tarpeisiin ja omiin tarpeisiin. omiin tarpeisiin lukeutuu oman perheen tarpeiden tyydyttäminen. hekin ymmärtävät asian. jos meitä olisi moneksi, olisivat naiset elämäänsä moninkertaisesti onnellisempia. mikään ei ole parempaa ja palkitsevampaa kuin tyttöystäväni kanssa ajan viettäminen. tuottaa hänelle kasa järisyttäviä orgasmeja sängyssä. panna mitä eksoottisemmissa paikoissa. kiusoitella häntä viettelevästi heti ensi näkemältä. hän on aidosti onnellinen. minun velvollisuutenani on ottaa vastuu hänen pysymisestään onnellisena jokaisena päivänä. teen sen enemmän kuin mielelläni. parempaa ja paremman näköistä naista ei tästä maailmasta todennäköisesti löydä. perse on täydellinen.
00

haluan sanoa vielä, että vain yhden kuuman mimmin naiminen ei vähennä kiinnostustasi naimiseen hänen kanssaan, mikäli hän on tarpeeksi hyvä. monesti kuulee, että suhteen ”vanhetessa” seksin tuoma intohimo vähenee. väite on aivan täyttä hevonpaskaa. se on munattomien puhetta. se ei ole miehen puhetta. jos seksi ei tyydytä, en ole parisuhteessa. parisuhde jossa ei panna jatkuvasti ja intohimoisesti, ei ole parisuhde. oma tilanteeni on se, että en edes ole virallisesti parisuhteessa hänen kanssaan. olimme kyllä sitä kyllä monta kertaa, mutta se tuo vain mukanaan ongelmia. ongelmia lähinnä naisten käytökseen liittyen. älä tee ikinä mistään virallista! kun sormus nusahtaa sormeesi, pitää nainen sinua enemmän itsestäänselvänä – tämä ihmisille aina niin ominainen ja raadollinen, geeneihin sidottu piirteemme. halu saada enemmän. ahneus. naisia hallitsevat valitettavasti kaksi asiaa, kuten munattomia miehiäkin: pelko ja ahneus. pelko menettää ja ahneus saada lisää. tunnista nämä itsestäsi, niin kiveksesi suurenevat poistaessasi kyseiset ongelmat. rohkeus ja usko tuhoavat pelon. riippumattomuus tuhoaa loputtoman ahneuden, tervettä ahneutta pitää silti aina olla. itsesuojeluvaisto tietyissä tilanteissa on ainoa pelko, jota harvoin tarvitset. kuitenkin, saadessaan sinut virallisesti, olet naisen silmissä saavutettu. naisen käytös muuttuu huonompaan suuntaan tämän seurauksena, koska tietynlainen haaste ja menettämisen pelko poistuu. hän ei koe enää velvollisuudekseen tyydyttää sinua elämänsä jokaisena hetkenä, kuten sinä silti tyydytät häntä. hän ei koe itseään enää niin riippuvaiseksi sinusta vaan alkaa etsiä uutta. homma menee vituiksi.
pystyt elämään täysin intohimoista, täydellisyyttä hipovaa parisuhdetta täysin avoimesti elämäsi viimeiseen päivään ilman sormuksia ja typeriä lupauksia. katso nykypäivän virallisia parisuhteita ja näe, kuinka vituillaan asiat ovat. pettämistä, haaveilua, paskaa ja halutonta seksiä. se ei ole todellista miehen elämää. jos haluat panna jotain random kuumaa mimmiä, tee se. tee mitä huvittaa ja elämä hoitaa ratkaisut puolestasi jos siihen on aihetta. fakta on se, että sinä venettäsi ohjaat ja päätät kurssin. älä aja karille vaan kuuntele itseäsi. omasta parisuhteestani ei ainakaan puolentoista vuoden tähtäimellä ole pienintäkään intohimon puutetta. homma toimii aivan täydellisesti ja mikä parasta, täysin luonnostaan. se on luonnon laki, että oikeissa olosuhteissa homma toimii täydellisesti. tee ne olosuhteet itsellesi oikeiksi. tietämättömänä ohjaat rakettiasi täysin oikeaan suuntaan, etkä edes vaivaa päätäsi toimenpidelistojen opettelemiseen. harrastamme seksiä aina alle tunnin sisällä jokaisesta tapaamisestamme. puolentoista vuoden suhteella joka ikinen kerta. joka ainut kerta. näemme vähintään neljä kertaa viikossa. panemme joka näkemisellä aina 2-4 kertaa, kerran nussimme 7 kertaa viidessä tunnissa! tyttöystäväni laukeaa jokaisella näkemisellä aina vähintään 2 kertaa. laskin huvikseni, että panimme lähes 1000 kertaa vuodessa. olen mennyt laskuissa sekaisin jo aikapäiviä sitten. miksi sitten teemme sitä niin usein ja pidämme siitä? koska tuntuu siltä. asiat ovat kuten niiden pitääkin olla. kaikki on hyvin. mitään ei tarvitse muuttaa. en halua, että mitään tarvitsee muuttaa koskaan.
00

Etu suhteen avoimuudessa on se, että hänen on joka hetki oltava se paras ja haluttavin vaihtoehto minulle säilyttääkseen kiinnostukseni, saadakseen munaani. Minä tiedän, että minun on oltava hänelle se haluttavin vaihtoehto joka sekunti tässä ja nyt saadakseni häneltä pillua. Sinun on oltava valmis antamaan kaikkesi joka sekunti. Siitä on kysymys kun kaksi ihmistä vain ”kohtaavat” toisensa. Kumpikin haluaa saada ja kummankin on oltava valmiita antamaan saadakseen. Lopputulos on, että kumpikin ovat tyytyväisiä ja löytävät toisensa. Älä siis heitä toimivaa suhdettasi kankkulan kaivoon tekemällä siitä virallista. Jos olettaa saavansa ilmaiseksi, onko silloin valmis antamaan kaikkensa? On luonnollista, että ihmiset yrittävät käyttää(ehkä tiedostamattaan) virallisuutta kyseiseen tarkoitukseen hyväkseen, mutta te hyvät ihmiset, jotka joskus tämän tekstini luette, OTTAKAA SIITÄ OPIKSI. pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan.

terveisin heppi
00

Noh saahan se mieskin olla huora jos niikseen tulee.. Mielestäni kun mieskin voi yhtä lailla olla huora kuin nainenkin.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi