Bistrotunnelmaa ja rosé-kauden aloitus – Café Saint Régis
Bistrotunnelmaa ja rosé-kauden aloitus – Café Saint Régis

Café Saint Régis Pariisi

Hassua, etten ole tainnut aiemmin mainita tästä paikasta, vaikka osa kihlakuvistammekin on otettu täällä! Ile Saint Louisista kyllä olen jutellut teille moneen kertaan; tämä pieni saari ihan Pariisin sydämessä on tunnettu ihanista kahviloistaan, Berthillonin jäätelöstä ja mitä upeimmista Seine-näkymistä. Saarella on innokkaista turisteista huolimatta aina rauhallinen sunnuntai-fiilis ja sen pikkukatuja kannattaakin tutkia kauniina kesäpäivänä jäätelö kädessä.

Me pysähdyimme avaamaan rosé-kauden ja nauttimaan myöhäisestä lounaasta Café Saint Régis -ravintolan terassille – ja koska kyseessä on yksi sympaattisimmista pienistä bistroista, se ansaitsee ehdottomasti oman mainintansa täällä blogissa! Kylmänä päivänä suosittelen kokeilemaan ravintolan sipulikeittoa (valitsen sipulikeiton melkein aina kun voin!) ja sunnuntaisin täällä on oma brunssi-menu eggs benedicteineen ja vohveleineen. Café Saint Régis ansaitsee myös kymmenen pistettä ihanaa vanhan ajan bistrotunnelmaa henkivästä sisustuksestaan.

Ja niin kuin postauksen alussa mainitsinkin, istahdimme tänne muutama vuosi sitten ottamaan kihlakuviamme, joten tämä pikkuinen bistro tuo joka kerta mieleeni ihanat muistot tuolta lämpimältä kesäpäivältä…

Café Saint Régis

6 rue Jean du Bellay

75004 Pariisi

Cafe Saint Regis PariisiRavintola Ile Saint Louis Katukahvila Pariisissa Ile Saint Louis kahvilat

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *