Ensimmäiset Marrakech-fiilikset
Ensimmäiset Marrakech-fiilikset

Varmaan arvaattekin, että eilisen postauksen jälkeen mieleni on ollut aika sekaisin. Ehkä päädyn vielä kertomaan ryöstöstä ja sen kulusta myöhemmin, mutta nyt yli vuorokauden noita tapahtumia miettineenä ja eilisen yön valvoneena yritän ottaa hetkeksi hieman etäisyyttä asiaan. Kiitos jokaikiselle teistä, jotka olette lähettäneet viestejä, ette uskokaan, miten liikuttunut olen ollut niitä lukiessani. Vastaan varmasti vielä teille jokaiselle, kunhan pääsen taas kotiin.

Mutta siis, Marrakechin ensimmäisiä tunnelmia! Olen rakastunut marokkolaiseen arkkitehtuuriin ja se on täällä juuri sitä, mitä olin kuvitellutkin; henkeäsalpaavan kaunista mosaiikkia, geometriaa ja mahtipontisia rakennuksia. Kadut ovat meluisia, väentungos aika pelottavaakin ja liikenne on Marrakechin kapeilla kaduilla hurjaa. Riadimme kynnyksen yli astuttua pölyiset kadut unohtuvat saman tien, kun ruusuilla täytetyn suihkulähteen jälkeen edessä avautuu vihreä, appelsiinipuiden ja palmujen vierustama keidas uima-altaineen.

Olen jo useamman kerran joutunut nipistämään itseäni: riadimme rauhallinen tunnelma tuntuu olevan täysin toisesta maailmasta, tai vähintään täysin eri vuosikymmeneltä… Jo ennen kuin huomaankaan, olen hypännyt henkilöhahmoksi siirtomaa-ajoista kertovan kirjan sivuille!

 

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *