Esimakua lomasta
Esimakua lomasta

Pinkki mekko Pinko

(Sisältää mainoslinkkejä)

Toukokuun arkipyhät ja reissut ovat pitäneet huolen siitä, ettei minulla ole ollut vähän aikaan normaalia viikkoa. Itse asiassa minulla on tiedossa vielä yksi pitkä viikonloppu ja pian sen jälkeen viikko lomaa. Olin alkukeväällä hieman väsyksissä, joten kaiken kiireen keskellä nämä ylimääräiset vapaapäivät ovat tehneet todella hyvää ja nyt alkaa vihdoinkin tuntua, että jaksan jopa lähteä lomalle!

Seuraavaksi meidän pitäisikin lyödä tulevan kesän suunnitelmat lukkoon. Tiedossa on ainakin reissu Suomeen elokuun alussa ja sen lisäksi ajattelimme lähteä viikoksi lomalle. Kreikan saaret, Italian rannikko tai Etelä-Ranska houkuttelisivat ainakin… Hmmm, pitää ryhtyä tuumasta toimeen ja aloittaa reissujen varaus!

Kieltämättä sain jo esimakua lomatunnelmista, kun pakkasin lauantaiaamuna aurinkovoiteet ja pyyhkeet mukaan ja suuntasimme uima-altaalle. Tällä kertaa keskityimme altaan reunalla loikoiluun ja satunnaiseen vedessä viilentäytymiseen, mutta harmittelin hieman, etten ottanut mukaani uintiin tarkoitettua uimapukuani. Rakastan uintia ja suunnittelinkin jo innoissani kymppikortin hankkimista, aurinkoisina kesäiltoina olisi nimittäin ihana käydä uimassa pari kierrosta ulkoaltaalla…

Mekko Pinko (vastaava täällä, täällä, täällä)

Jakku H&M (vastaava täällä)

Kengät Jimmy Choo (vastaavat täällä)

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Hei! Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta voisitko kertoa kokemuksestasi: vastaako merkki El Ganso kokoaan? Kiitos etukäteen!

Moikka!

Ollaan tulossa poikaystävän kanssa Pariisiin tulevana viikonloppuna minilomalle. Itse olen asunut Pariisissa 5 vuotta sitten ja reissannut siellä viimeksi 2015, joten kaupunki sinänsä on tuttu. Onko sinne tullut nyt parin vuoden aikana jotain uutta mageeta näkemisenarvoista, jota suosittelisit? 🙂 Ulkona tekemistä, kulttuurijuttua tai jotain kivaa kattoterassia/baaria/raflaa jne.)

Maija

Heippa Ninnu! Kannattaa selata blogia etenkin lifestyle- ja herkuttelu-tagien alta, sieltä löytyy paljon Pariisi-vinkkejä!
Listaan tähän muutamat, osa on varmasti sinulle jo tuttuja!

– Ravintoloista La Gare ja Monsieur Bleu (molemmissa myös tosi kivat terassit, jälkimmäisessä upealla Eiffel-torni -näkymällä)
– Peninsulan iltapäivätee tai drinkit kattoterassilla
– Big Mamma Groupin ravintolat, jos haikailet italialaisen ruuan perään
– Musée Rodin on auki taas remontin jälkeen
– Rodinin näyttely Grand Palais:ssa (en ole vielä itse ehtinyt käymään)
– Versaillesin iltashow:t ovat taas alkaneet näin kesän kynnyksellä
– LV Fondation ja Jardin d’Acclimatation

Toivottavasti sait tästä vinkkejä! Ihanaa matkaa Pariisiin! 🙂

Upea mekko, sekä väriltään että malliltaan!

Maija

Kiitos Anna, itsekin tykästyin siihen! 🙂 Tälle tulee varmasti paljon käyttöä kesällä!

Olet niin tyylikkään näköinen. Koko asu on upea, kesäisen ihana pirskahdus :))

Maija

Ihana kuulla, kiitos! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *