Glamglow – hehkuvan ihon salaisuus
Glamglow – hehkuvan ihon salaisuus

Glamglow Thirstymud naamio arvostelu

(Saatu blogin kautta)

Pyrin usein näin sunnuntai-iltaisin nipistämään ylimääräisen hetken itselleni kylpyhuoneen puolella. Sunnuntaina on hyvä valmistella iho ja hiukset alkavaa viikkoa varten; aamurutiinitkin nopeutuvat, kun hiukset ovat jo valmiiksi puhtaat ja föönatut, kynnet lakattu ja iho hyvin kosteutettu.

Itse vannon Glamglown savipohjaiseen Thirstycleanse-puhdistusaineen ja saman sarjan Thirstymudin nimeen kun haluan taikoa viimeisetkin väsymyksen rippeet pois kasvoiltani. Kuivalle iholle tarkoitettu kookokselta tuoksuva putsari puhdistaa ihon tehokkaasti – tämän jälkeen todella tuntee, että ihohuokoset ovat puhtaat ja epäpuhtaudet kutistuneet. Tuote ei varsinaisesti kuori, mutta iho tuntuu selvästi sileämmältä ja se on valmis vastaanottamaan naamion tehoaineet.

Olette varmasti myös kuulleet Glamglow:n kulttimaineeseen nousseista savinaamioista? Sarjan kosteuttava Thirstymud on myös oma salainen aseeni, kun haluan loihtia ihostani mahdollisemman tasaisen ja kuulaan. Tällä tuotteella Hollywood-tähdet taikovat kasvonsa edustuskelpoiseksi ja itsekin vannon turkoosin purkin nimeen aina kun kasvojeni iho kaipaa hehkua.

Ja vaikkei erityisiä juhlia tai menoja olisikaan tiedossa, niin edellisen illan hemmotteluhetken jälkeen maanantaiaamukin tuntuu asteen erityisemmältä!

Glamglow Thirstycleanse puhdistus arvosteluGlamglow kosteuttava naamio arvosteluParas kosteuttava naamio

 

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *