Harmaata

Balmuir pipo

Harmaa. Harmaa on yksi suosikkiväreistäni kaiken muun, paitsi sään suhteen. Ja näitä harmaita päiviä on valitettavasti ollut nyt useampi peräkkäin. Olimme tänään päivällä lounaalla italialaisessa ravintolassa, kun hihkaisin, että nyt ulkona pilkahti aurinko! Pitikin sanoa ääneen, sillä heti sen perään alkoi sataa kaatamalla… Olin vahingossa lähtenyt ulos lounaalle ballerinoissa ja minulla olisi ollut valmiina neljä (!!!!) sateenvarjoa – mutta ne odottivat niiden säänkestävien nilkkureideni kanssa toimistolla. Kipitinkin siis juoksujalkaa vettä valuvana takaisin.

Mutta tässä harmaalla höystettyä asua muutaman päivän takaa, nimittäin sunnuntailta! Vastaavassa lenkkarit+farkut+pipo -asussa olisin ollut lähes katu-uskottava jopa Maraisissa, mutta tällä kertaa vietimme sunnuntaita ihan vain omilla kulmillamme, jonka jälkeen piipahdimme Champsin Laduréella myöhäisellä lounaalla. Mieheni työt ovat pitäneet hänet kiireisenä aamuyön tunteihin saakka, joten rento viikonloppu tuli tarpeeseen.

Harmaan sävyistä erityisesti tuollainen vaalea helmenharmaa on mieleeni ja minusta tuo LV:n kaulaliina ja Balmuirin pipo sopivat kivasti yhteen – ja mikä tärkeintä, ne lämmittivät sunnuntain tihkusateessa. Ja sen verran mukavalta tämä rento asu tuntui muutenkin, että taidan pukea saman vielä uudestaan!

Louis Vuitton kaulahuiviSandro takki Paul Hewitt koruBalmuir pipo Louis Vuitton harmaa huivi Nike lenkkaritTopshop Jamie farkut

Farkut Topshop (samat täällä)

Takki Sandro (vastaava täällä, täällä)

Kengät Nike (samat täällä)

Laukku Furla (sama täällä)

Pipo Balmuir* (vastaava täällä)

Rannekorut Cartier ja Paul Hewitt*

Huivi Louis Vuitton (vastaava täällä)

(Sisältää mainoslinkkejä/Saatu blogin kautta)

Kommentit

Moi Maija! Kaunis inspiroiva asu jälleen kerran! Minun piti jo aikaisemmin kommentoida ja kiittää menneestä vuodesta- äitiyslomalaiselle tämä on ollut mukava arjen pakopaikka. Tuossa oli jossain kommentissa keskustelua postaustoiveesta…Itselläni on jo pitkään ollut mielessä yksi postaustoive: olen jo vuosien ajan ihaillut luonnollista meikkiäsi – olisiko mahdollista toteuttaa postaus, jossa esittelet kaikki työ/arkimeikkisi tuotteet? Näin töihin palatessa sekä meikki- että asuinspis on enemmän kuin vähän hukassa 😊

Maija

Kiitos paljon Kaisu! Niin ihana kuulla, että olet viihtynyt täällä! 🙂
Lisään heti postauslistalle arkimeikkiesittelyn – olenkin jo vähän aikaa ajatellut, että voisin kirjoitella enemmän kosmetiikkajuttuja.

Oikein ihanaa alkuviikkoa ja tsemppiä töihin paluuseen! <3

Ihana asu, Maija! Terveiset Nizzasta😊

Maija

Hei kiitos Maija! 🙂 Oikein paljon terkkuja sinne Nizzaan ja ihanaa vuoden alkua!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *