Iltapäivä Maaritin kanssa
Iltapäivä Maaritin kanssa

Oletteko jo huomanneet, että täällä Annan sivuilla on aloittanut uusi bloggaaja? Tai oikeastaan vloggaajasta pitäisi kai puhua, sillä Maarit Häkkinen tuottaa samannimisessä blogissaan videoita. Maarit tuli piipahtamaan täällä Pariisissa ja me vietimme muutaman tunnin höpötellen Pariisissa asumisesta, ravintoloista ja oikeastaan vähän kaikesta.

Tapaamispaikaksemme valikoitui Ile Saint-Louisilla sijaitseva Café Saint Regis, jonka jälkeen kiertelimme hetken lähiympäristössä. Ile Saint-Louis on jotenkin vain niin ihanan tunnelmallinen paikka ja se tuntuu joka kerta jotenkin erityiseltä. Rakastan sitä osin kliseistäkin tunnelmaa, joka täällä on: näkymät Notre Damelle, katusoittajat, Berthillonin jäätelöllä herkuttelevat turistit ja joen törmällä auringosta nauttivat ihmiset. Täällä pääsen itsekin muutaman tunnin minilomalle Pariisiin!

Tapasimme tosiaan ensimmäistä kertaa Maaritin kanssa ja vau, miten mukava olikaan tutustua noin ystävälliseen ja aurinkoiseen ihmiseen. Vaikka olen hyvin avoin ja puhelias ystävieni kanssa, saatan jännittää uusia tuttavuuksia. Tiedän, ihan turhaa ja aika hassuakin – mutta minkäs sille voi, paitsi tietenkin ottaa vähän rennommin. Pari tuntia kului kuitenkin ihan siivillä ja oli todella ihana tutustua uuteen bloginaapuriini; oikein lämpimästi siis tervetuloa Maarit!

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Kiitos kauniista sanoista, ystävällisyydestäsi ja avoimmuudestasi! Olen vieläkin fiiliksissäni mukavasta tapaamisesta ja siitä, kuinka voikaan olla helppoa viettää aikaa entuudestaan tuntemattoman upean naisen seurassa. Niin ja kiitos antamistasi Pariisi-vinkeistä ne olivat minun makuuni. Pian vinkeistäsi pääsevät nauttimaan muutkin, kun saan vlogini valmiiksi. <3

Maija

Voi kiitos itsellesi! <3 Oikein ihanaa kesää ja toivottavasti nähdään taas pian! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *