Jääteellä piilotetussa puutarhassa
Jääteellä piilotetussa puutarhassa

Yksi Pariisin kivoimmista terasseista löytyy Bristolin sisäpihalta. Kaupungin melut ja pölyt unohtuvat hetkessä näiden suurten valkoisten varjojen alla suihkulähteen pulputusta kuunnellessa. Siinä missä toiseen suosikkiini, Pensinsulan terassille on oikeastaan pakko tehdä viikonloppuisin varaus, Bristol on usein rauhallisempi. Tämä mitä kaunein paikka on piilossa Rue du Faubourg-Saint Honorélla kulkevilta turisteilta; tervetuloa piilotettuun puutarhaan!

Bristolissa voi minkä tahansa menusta löytyvän teen tilata myös kylmänä ja vaikka juon kesäisin paljon myös ihan tavallista kuumaa teetä, raikas jäätee vie ajatukset hetkessä lomatunnelmiin. Joka kerta jääteetä tilatessani mietin, että tätä olisi helppo tehdä isoon kannuun myös kotona; kannu vain puolilleen jääpaloja, maustamatonta tai maustettua teetä ja päälle vielä muutamia marjoja ja yrttejä tuomaan makua!

Mutta niin kuin edellisessä postauksessa kerroin, nämä näkymät jäävät hetkeksi ja vietämme tulevan viikon appelsiinipuiden varjossa… Nyt pitäisi vielä saada viimeisetkin tavarat pakattua!

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Hei Maija! Tämä nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta olisin kysynyt, että olisiko sinulla hyvää hotellisuositusta Raumalta? Olemme menossa kesällä sinne.

Aurinkoista kesän jatkoa, se alkaa tuntua kesältä vähitellen täällä Suomessakin.

Tiia

Maija

Hei Tiia,

Minulla on valitettavasti tosi vähän kokemusta raumalaisista hotelleista (harmi, sillä suosituksia kysellään usein!). Kalatorin hotellissa (taitaa olla nykyään nimeltään Hotelli Vanha Rauma) sijaitsee yksi Rauman parhaimmista ravintoloista, Raumanlinnassa ja Kalliohovissa on taidettu viime aikoina uudistaa huoneita…

Ravintolasuosituksia minulla taas olisi! Kalatorin lisäksi kannattaa käydä Gotossa ja Kellarissa ja kahviloista Kontio ja Café Sali ovat tosi kivoja. Ja jos vain olet kiinnostunut sisustuksesta niin Vanhasta Raumasta löytyy mitä ihanimpia sisustusputiikkeja! 🙂

Ihanaa Rauman visiittiä! <3

Ok kiitos neuvoista! Laitetaan korvan taakse 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *