Kesä kaupungissa
Kesä kaupungissa

Valkoinen paitamekko Claudie Pierlot

(Sisältää mainoslinkkejä)

Onnekseni nämä kuvat eivät sitä paljasta, mutta tämän asun päälle laittaminen kuumana päivänä ei ollut kauhean hyvä idea. Tapasin viime viikonloppuna Pariisissa käväisseen ihanan Marikan ja vietimme muutaman tunnin Saint Germainin katuja kierrellen – kunnes olimme läkähtyä kuumuudesta ja pakenimme ilmastoituun Le Bon Marchéen.

Päälläni oli valkoinen paitamekko Claudie Pierlot:n tämän kesän mallistosta. Aina välillä jonkin merkin koko mallisto tuntuu osuvan nappiin ja tällä kertaa voin antaa täyden kympin Claudie Pierlot:n kesämallistolle. Kyseisestä mallistosta minulta löytyy jo yksi pusero, hame ja viisi mekkoa; yksi niistä tämä mieheni äidiltä saamani valkoinen ruseteilla koristeltu paitamekko.

Olen pitänyt tätä mekkoa ihan sellaisenaan, mutta viime viikonloppuna halusin lisätä asuun mustan leveän vyön. Vyö toi mekkooni astetta viimeistellymmän fiiliksen, mutta auts – nahkainen musta vyö ei ollut tosiaan mikään järkevä valinta tuossa kuumuudessa; sen lisäksi että se tuntui varsin epämukavalta, kauhistuin ottaessani vyön pois, sillä se oli värjännyt valkoisen mekkoni mustaksi! Onnekseni mekko kuitenkin puhdistui tahranpoistoaineella pesukoneessa…

Ja jos jo viikonloppuna helteeseen pukeutuminen aiheuttaa hankaluuksia, ei se arkenakaan ole aina kauhean helppoa. Kauluspaitani tuntuvat rypistyvän jo ennen metropysäkille pääsyä (puhumattakaan, jos olen myöhässä ja otan muutaman juoksuaskeleen matkalla) ja siisti arkipukeutuminen on muutenkin aika haastavaa, sillä suurin osa hellevaatteistani on lähinnä rantakäyttöön tarkoitettuja. En kyllä silti halua kauhean suureen ääneen valittaa, sillä siinä missä itse voin laittaa aamulla siistin ja kevyen mekon, mieheni vetää päällensä tumman puvun…

Saint Lauren laukku

In my ballerines Hermes rannekoru

Mekko Claudie Pierlot (vastaava täällä, täällä)

Vyö Gant (vastaava täällä)

Laukku Saint Laurent (vastaava täällä)

Aurinkolasit & Korvakorut Dior

Rannekorut Hermès ja Cartier

Kuvat: Marika Tuuli

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Pitkästä aikaa ennätin taas kommentoimaan – Wau, aivan täydellinen asu – simppeli,mutta niin tyylikäs! Itse kovasti tykkään myös noista olkapäät paljaaksi jättävistä mekoista, mutta jäävät melko vähälle käytölle kun en ole vielä onnistunut ratkaisemaan alusvaateongelmaa- tuntuu että mitkään hankkimistani olkaimettomista rintsikoista ei vaan pysy päällä. Olisiko sinulla vinkata jotain hyvää merkkiä? Miten muuten nuo claudie pierlotin koot vastaavat suomalaisia kokoja ? Taisin ihastua yhteen mustaan mekkoon …..olisi kiva nähdä myös muita merkin vaatteita blogissa, vaikuttivat todella kauniilta !

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *