Kesäloman sulostuttaja
Kesäloman sulostuttaja

Kun olin nuori, meillä oli cockerspanieli. Kyseessä oli ihana, mustavalkoinen Max-niminen koira, jonka suloiset ja kiharaiset korvat sidottiin pehmeällä donitsilla ruokailun ajaksi. Max oli mitä kiltein koira ja hänen vuokseen sydämessäni on aina aivan erityinen paikka spanieleille.

Olen jo monta vuotta haaveillut omasta koirasta, mutta maasta toiseen muuttojen ja varsin hektisen elämäntyylimme vuoksi emme ole ikinä hankkineet koiraa. Etenkin Saksassa asuessamme koirakaipuuni oli ajoittain hyvinkin voimakas – uskollinen ystävä olisi helpottanut varmasti niinä kurjimpina yksinäisyyden hetkinä.

Valitettavasti en edelleenkään koe, että eläisimme sellaista elämää, jossa koira pystyisi ympäri vuoden saamaan kaiken sen ansaitseman huomion ja ajan, mutta onnekseni pääsen nauttimaan koiran seurasta rakkaan ystäväni kautta! Olette varmasti nähneet tämän pienen suloisen chihuahua-koiran muissa somekanavissani ja tällä kertaa saamme hänet viettämään pientä kesälomaa kanssamme. Hän on käynyt minulle muutaman vuoden aikana todella tutuksi, onhan hänen omistajansa yksi rakkaimpia ystäviäni ja vietämme paljon aikaa yhdessä. Pieni chihuahua menee aina sinne minne omistajansakin, oli kyseessä sitten shoppailupäivästä Printempsilla tai matkasta New Yorkiin.

Mutta tällä kertaa hän on tosiaan tullut meille kesäloman viettoon. Ensimmäisen viikon olemme kotona Ranskassa, mutta seuraavalla viikolla pakkaamme laukut ja lennämme Suomeen. Minulla ei ole pienintäkään huolta, että mikään menisi vikaan, mutta en voi kieltää, etteikö lentäminen koiran kanssa olisi jännittävää. Mielettömän ihanaa saada tämä pieni suloinen ystävä mukaamme!

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Aivan ihana pieni koira! Ihana tuo viimeinen kuva, jossa koira mahtuu laukkuun. Itselläni on walesinspringerspanieli, mutta tuollainen pieni koira kulkisi kyllä monessa paikassa mukana paljon helpommin, noin 20 kg painava koira vaatii automatkoillakin jo aika paljon tilaa. Ison koiramme kanssa ei ole myöskään helppoa lentää, itse en koiraa raaski laittaa ruumaan, joten ulkomaanreissujen ajaksi koira on päässyt hoitoon. Toisaalta olen kyllä niin ihastunut spanieleihin, että tuskin muunlaista koiraa otan.

Maija

Hän on todella ihana ja on kyllä kätevää, kun hän kulkee niin helposti mukana tuossa laukussaan! 🙂
Minäkin rakastan spanieleita – naapureillamme on aivan mielettömän suloinen kultainen amerikancockerspanieli johon olen täysin ihastunut <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *