Koska olet sen arvoinen
Koska olet sen arvoinen

Tummansininen trenssi

(Sisältää mainoslinkkejä/Saatu blogin kautta)

En edes kehtaa tunnustaa, milloin olen käynyt viimeksi kasvohoidossa. Välillä tuntuu, että olen ainoa, joka ei käy muutaman viikon välein laitatuttamassa ripsiään tai kynsiään, sokeroinnissa, hoitamassa ihoaan tai edes vähintään raikastamassa hiusväriään! Ja kuitenkin kirjoitan blogia, jossa jaan mielelläni myös erilaisia kauneusvinkkejä.

En siis todellakaan voi sanoa olevani mallioppilas kauneusjuttujen suhteen. Toki pidän itsestäni huolta jo ihan kotikylppärinikin puolella – tosin sielläkin taidan viettää keskivertoa hieman vähemmän aikaa… Kuitenkin olen sitä mieltä, että itsestään huolehtiminen ja rentoutumishetkien järjestäminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia je niiden merkitys korostuu juuri silloin, kun niille tuntuisi olevan vähiten aikaa tai motivaatiota.

Niinpä vedin lauantaina treenitrikoot jalkaan, laitoin aurinkolasit nenälle ja menin kasvohoitoon. Luulin, että eteerisillä öljyillä ja Shisheidon ihonhoitotuotteilla toteutettu hoito olisi vain kasvoille, mutta siihen kuuluikin myös alun selkähieronta, sekä käsien ja käsivarsien hieronta kasvonaamion vaikutuksen aikana. Oli aivan mieletöntä tuntea, miten jumiutuneeseen hiirikäteeni tulvahti lämpöä hoitajan venytellessä sormiani!

Arvaattekin varmaan, että hoidon jälkeen lupasin palata pian uudestaan ja ottaa myös ne kylpyhuoneen kaapista löytyvät purnukat entistä ahkerampaan käyttöön…

Navy trenssi El GansoKello Paul HewittPariisi katumuotiKevät Pariisissa Kevät streetstyleghd kiharat

Takki El Ganso (vastaava täällä, täällä, täällä)

Farkut Topshop (samat täällä)

Kello Paul Hewitt*

Laukku Fendi (vastaava täällä)

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Tosi ihanat ballerinat 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *