Summer mood
Summer mood

Panamahattu Balmuir / Aurinkovoiteet Guerlain Terracotta / Mekko Samsoe & Samsoe Aurinkolasit Celine / Olkilaukku Rae Feather / Sandaalit Stylesnob

Apua, mihin tämä heinäkuu onkaan taas hujahtanut? Viime vuonna vannoin, että tulevaisuuden muuttomme hoituvat muulloin kuin kesäkuukausina (kuinka monta hellepäivää olenkaan viettänyt muuttotavaraoita purkaessa tai Ikeassa käydessä!) Ja vaikka tänä kesänä osoitteemme onkin pysynyt samana, häiden järjestäminen piti hyvin huolen, että kesäillat sujuivat lähinnä kotona koneella istuen.

Keräsinkin hieman kesäistä inspiraatiota netistä. Veeran vinkistä olen saanut pakkomielteen tuosta Rae Featherin olkilaukusta – mieleeni on iskostunut ajatus, miten häämatkallamme saisin sujauttaa aurinkovoiteet ja vesipullot uusilla nimikirjaimilla painettuun olkilaukkuuni rannalle suunnatessani… Ja mahtuisihan tyylikkääseen olkilaukkuun myös tarpeet kesäiselle citypiknikillekin!

Ja hei, Booztilla on tällä hetkellä menossa extra-alet. Aleshoppailemaan pääset tästä!

(Sisältää mainoslinkkejä)

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Tuo on kyllä upea! Uudemmassa postauksessa joku kertoikin jo tilanneensa laukun ja täytyy myöntää, että vakavasti harkitsen sitä itsekin… Ehtiihän sitä sitten taas ensi kesänä käyttää? 🙂

Toi olkilaukku nimikirjaimilla on kyllä aivan ihana! Olisin niin halunnut sen täksi kesäksi mutta siinä on se 4 viikon postitusaika… ensi kesänä sitten!

Toi olkilaukku nimikirjaimilla on kyllä aivan ihana! Olisin niin halunnut sen täksi kesäksi mutta siinä on se 4 viikon postitusaika… ensi kesänä sitten!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *