Perjantain
Perjantain

Saanko sanoa, että tämän viikon jälkeen minulla on aika selviytyjä olo! Olen käynyt viime päivinä kotona lähinnä vain nukkumassa, selviytynyt muutaman tunnin unien jälkeen aamuviiden herätyksestä (ja parista aamukuuden), onnistunut käymään kerran lenkillä, viettänyt yhden illan ystävän työprojektia hioten ja tehnyt muutaman yli kymmenen tunnin päivän – eilisen ollessa ehkä viikon rankin, lähtiessäni aamuseitsemän junalla Lilleen ja palatessani takaisin kahtatoista tuntia myöhemmin. Ja ai niin, jossain vaiheessa pesin myös lattiat! Mutta samalla minulta on valitettavasti jäänyt muutaman ystävän viestit vastaamatta ja viikonlopun vappupiknikit täysin suunnittelematta… Mutta yritän korjata asian mahdollisimman pian – kolmen päivän viikonloppu tuntuu tähän väliin todella hyvältä!

Sanoin jo miehellenikin, että huomenna aamulla aion piiloutua syvälle peiton alle ja viettää siellä koko päivän! Tai ainakin kymmeneen saakka, sillä olen lupautunut menemään päiväksi vanhan työkaverini luokse – hän nimittäin haluaa toteuttaa pienen kuvausprojektin kanssani.

Näissä, varsin arkisissa tunnelmissa olen siis aloittamassa vappuviikonloppuani. Skumpan ja piknik-eväiden sijaan haaveilen pitkistä unista ja pyjamassa vietetystä päivästä, mutta uskon, että huomiseen mennessä olen jo kerännyt voimia ja jaksan lähteä ilmapallo-ostoksille!

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *