Pikkuisen enemmän persoonaa
Pikkuisen enemmän persoonaa

Krysanteemi

Sisältää mainoslinkkejä/Saatu blogin kautta

Aina silloin tällöin blogiin tulee toiveita, että kertoisin enemmän arkisista asioista ja yritän silloin miettiä pääni puhki, että mitä ne sellaiset voisivat olla… Sen paljastaminen, että olen viime aikoina torkuttanut aamuherätystäni aivan liian usein tai sen, että saimme vasta tänään annettua mieheni vanhemmille joululahjat?

Tähän aiheeseen sopii mielestäni hyvin mietteeni aiemman postauksen kommentista: ”Yritän parhaani, että tässä blogissa persoonani näkyisi rivien välistä, vaikka usein jätänkin vakavat jutut blogin ulkopuolelle. Ja totta kai minulla on usein aika vahvojakin mielipiteitä ja kannanottoja, mutta luulen, että sekin kertoo luonteestani, että pelkään tekstini ymmärrettävän väärin tai että loukkaisin muita tahattomasti. Olen sisimmiltäni aika herkkä ja kiltti ja se heijastuu toki myös tavassani käsitellä aiheita ja kirjoittaa julkisia tekstejä. Tiedän, että mielipidekirjoitukset ja osin hieman provosoivatkin tekstit saavat netissä paljon huomiota, mutta jätettäköön ne niille, jotka ne taitavat.”

Instagram-tiliäni seuraavat ovat varmasti huomanneet, että olen viettänyt muutamia rentoja iltoja ystäväni ja hänen pienokaisensa kanssa, mutta useimmiten iltani ovat varsin lyhyet ja sujuvat samalla kaavalla: kotiin, nopea illallinen, yksi jakso jotain tv-ohjelmaa (tällä hetkellä menossa Ranskan Top Chef – voin suositella) ja sitten nukkumaan.

No, tänään emme käyneet iltapäiväteellä tai kokeilemassa uutta brunssia, vaan mieheni vanhemmat tulivat meille lounaalle. Kokkailimme nopeasti alkuruuaksi fetaa ja kirsikkatomaatteja rosmariinilla, pääruuaksi Creuset-pannussa paahdettua kanaa ja kasviksia ja jälkiruuan osalta turvauduimme La Pâtisserie des Rêvesin leivoksiin. Keskustelimme Ranskan presidentinvaaleista, siirtomaavalta-ajasta, siitä että mieheni sisko miehineen haluaisi muuttaa eläkepäivikseen Etelä-Afrikkaan, Suomen Lapista ja Saamesta. Ja annoimme vihdoin ne joululahjat; meiltä Balmuiria ja vanhemmiltani Iittalaa.

Nyt istun sohvalla ja nautin tästä rauhallisesta hetkestä ennen ensi viikon menoja. Pohdin (ja koen hieman huonoa omaatuntoa) että koko päivän sisällä olon jälkeen olisi hyvä vielä käydä ulkona lyhyellä lenkillä, joten ei kai tässä auta muu, kun vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä ulos!

Valkoinen röyhelöpaita

Rannekoru Paul Hewitt Suorat nilkkapituiset housut Röyhelöpaita  Röyhelötrendi

Toimistoasu valkoinen paita

Housut Zara (vastaavat täällä)

Paita Zara (vastaava täällä, täällä, täällä)

Kengät Chanel (vastaavat täällä)

Rannekoru Paul Hewitt*

 

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Jos ajattelisin mitä on arkiset aiheet; voisin kuvitella, että olisi kiva nähdä kuvia esim. sunnuntailounaaltanne kotoa, Pariisin kotinne sisustuksesta, pariisilainen keittiö kiinnostaisi, ettekö suunnitelleet ja teettäneet sen, kun muutitte Ranskaan. Yleensäkin olisi mielenkiintoista, jos saisit luvan kuvata jonkin ystäväsi/sukulaisen ranskalaista kotia/pihaa. Tarkoitan siis ihan tavallisia koteja, en kristallikruunuja ja marmoria, mutta hauska tietysti sellaisiakin kuvia on katsoa. Työpaikkasi miljöö olisi myös hauska nähdä, lounasravintola, jossa käytte työkavereiden kanssa syömässä, ruoka-annokset. Ja ihan vain tietenkin Pariisin maisemat, kukkaset. Asupostauksissasi on kivoja vinkkejä ja ’vastaava täällä’-linkit myös hyviä. Aurinkoisia kevätpäiviä!

Maija

Kiitos Tiina, todella hyviä ideoita! 🙂 Kirjoitan nämä muistiin ja koitan toteuttaa mahdollisimman monta.

Itse asiassa avokeittiömme on Ikeasta ja mieheni teki sen itse iltaisin töidensä jälkeen tänne muuttaessamme. Olen ehkä arastellut kotona kuvaamista jostain syystä – vaikka viihdyn todella hyvin kodissamme, on se alun alkaenkin ollut enemmän tai vähemmän tilapäinen ratkaisu ja siksi esim. sisustuksemme on jäänyt vaille sitä viimeistä silausta. Instagram Storiesin puolella näkyy yleensä vähän enemmän kotiamme, joten kannattaa kurkata myös sinne – mutta lupaan, että lisää kotijuttuja myös blogin puolelle!

Valitettavasti joudun kaikin tavoin jättämään omat työasiani blogin ulkopuolelle, mutta koitan, jos saisin ystäviäni puhumaan työ- ja ura-asioista Pariisissa. Ymmärrän hyvin, että ne ovat mielenkiintoisia!

Todella kiva, että jaksoit kirjoittaa näin monta konkreettista ideaa ja vinkkiä, lähden innolla toteuttamaan näitä! 🙂

Hei Maija! En koskaan kommentoi blogeja, mutta nyt tuntui siltä, että seurattuani blogiasi jo kauan, haluan sinun tietävän, että tekstisi ja kauniit kuvasi ovat tuoneet paljon iloa minulle. Olen laittanut merkille, että blogeja ja bloggaajia arvostellaan kirjoitusvirheistä lähtien ja välillä tuntuu, että heiltä pyydetään ja vaaditaan ihan mahdottoman paljon. Erilaisia blogeja on niin paljon, joten eiköhän jokaiselle löytyne ne omat suosikkiblogit. Minä pidän blogistasi juuri sellaisena kun se on, kiitos sinulle 🙂 Ihanaa kevättä!

Maija

Heippa, kiitos että jätit viestiä! Yritän kovasti, että tämä blogi tuottaa iloa niin lukijoille kuin itsellenikin, mutta kuten sanoit, kaikkia ei pysty mitenkään miellyttämään…
Siksi on siis erityisen ihana kuulla, että olet viihtynyt täällä! 🙂

Oikein mukavaa viikonloppua ja ihanaa kevättä! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *