Suomiloma alkakoon!
Suomiloma alkakoon!

Heräsimme aamulla neljän aikaan, hyppäsimme taksiin, suuntasimme lentokentälle ja sieltä jatkoimme Helsingin lennollemme. Helsingissä vaihdoimme bussiin ja viimeinen Turku-Rauma -taival taittui isäni kyydissä. Niin kuin kuvasta näkyy, olimme tosiaan pienen koiran kanssa ja kaikki meni enemmän kuin mallikkaasti. Päivä on ollut siis aika pitkä, mutta mikään ei voita sitä tunnetta, kun saan istua perheeni kanssa – voitteko kuvitella, että olen nähnyt Jenkeissä asuvan veljeni viimeksi vuosi sitten!

Tässä postausta kirjoittaessani sain juuri kunnon naurut, kun juttelimme polttoaineen USA:n hinnasta ja veljeni paljasti tämänhetkisen autonsa olevan Ford F150 – kyseessä on siis iso lava-auto, enkä olisi ihan heti osannut kuvitella veljeäni sen rattiin! Veljeni on jo asustellut muun muassa Texasissa, Dakotassa ja Floridassa, joten jenkkikulttuuri alkaa näköjään jo tulla tutuksi!

Huomenna meillä on tärkeä päivä, sillä nuorempi veljeni menee naimisiin. Aionkin mennä tänään ajoissa nukkumaan, huominen päivä alkaa nimittäin omalta osaltani kukkien laitolla. Muistattekin ehkä, että olen tällainen wannabe-floristi (kurkkaapa tänne ja tänne!), joten en malta odottaa, että pääsen kukkien kimppuun!

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *