Takapakkia kevääseen
Takapakkia kevääseen

Musta trenssi

(Sisältää mainoslinkkejä)

Olen varma, että olette nähneet tämän Pekka Poudan sääennustuksen muutaman päivän takaa. En voinut olla nauramatta sille useampaan otteeseen, aivan mahtava video! Löysin videosta myös englanniksi tekstitetyn version ja näytin sen illalla miehelleni, mutta vaikka hän kovasti yritti ymmärtää, ei hän saanut ajatuksesta täysin kiinni. En tiedä oliko kyse siitä, että hän ei vain ymmärrä vastaavaa huumoria vai siitä, että tämä vain upposi niin täysin juuri meihin suomalaisiin. Kyllä, myös minä kuulin, että Suomessa oli vappuna paikoin enemmän lunta kuin jouluna, enkä edes pysty kuvittelemaan, millä varustein vanhempani veneilivät viime viikonloppuna! Näytin videon muutaman kerran miehelleni, mutta kolmannellakin kerralla hän tyytyi vain kommentoimaan meteorologin varsin värikästä stailausta – joka kieltämättä toi piristystä noihin tragikoomisiin uutisiin.

Täällä Pariisissakin on ollut viime päivinä varsin hyytävä ilma. Olen pistänyt merkille, että säätiedotuksissa laitetaan usein kylmät ilmavirrat pohjoismaiden syyksi – täällä Ranskassa kun olisi muuten aina niin lämmintä ja aurinkoista, mutta pahus, miten se kylmä ilma aina leviääkin sieltä Suomesta ja Ruotsista tänne. Jotenkin niiiiiin ranskalaista, heh…

Suomalainen ystäväni vinkkasi joskus ranskalaiselle tutulleen, että hänen kannattaa mennä sadesäällä lenkille Tuileriesin puistoon jos mielii tutustua pohjoismaisiin tyttöihin – en ole vahvistanut tätä (mutta osaan kyllä hyvin kuvitella), miten ranskattaret jäävät sateen tullen kotiin ja puistossa näkyy silloin lähinnä meitä ”minua ei ole tehty sokerista” ja ”sää on vain pukeutumiskysymys” -kasvatuksen saaneita lenkkeilijöitä.

Laitoin jo viime viikonloppuna talvitakit pois, joten tällä viikolla olen saanut pukea kerroksia trenssin alle oikein kunnolla. Tänään lämpömittari kiipesi yli kahteenkymmeneen, mutta viikonlopuksi on luvattu taas sadetta; kesämekot ja olkapäät paljastavat topit saavat vielä odottaa. Mutta eiköhän se kesä pian saavu, täällä ollaan jo valmiita!

Louis Vuitton huivi

Kevätinspiraatio

Pariisi Place Dauphine

Mustat ballerinat

Housut Mango (vastaavat täällä)

Trenssi Burberry (vastaava täällä)

Huivi Louis Vuitton (vastaava täällä, täällä)

Laukku Dior (vastaava täällä alessa!)

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *