Tomaatti kaupungilla
Tomaatti kaupungilla

Punainen mekko Claudie Pierlot

(Sisältää mainoslinkkejä)

Halusitte nähdä muita löytöjäni Claudie Pierlot:n kesämallistosta, joten tässäpä olisi yksi uusimmista hankinnoistani, jonka löysin kun kävimme Marikan kanssa kurkistamassa Bon Marchén alet. Mieheni kutsuu minua tämä mekko päällä tomaatiksi – sävy on jotain oranssin ja korallin väliltä ja se on ihanan kesäinen.

En tiedä, olenko jo maininnut että tulemme parin viikon päästä Suomeen veljeni häihin. Kävimme viime viikonloppuna ostamassa tuliaisia ja vietimmekin suurimman osan ajasta lastenosastolla kierrellen. Tilanne on nimittäin se, että lähipiirissämme syntyy tai on syntynyt ihan lähiaikoina kymmenen vauvaa! Kaikki vauvalahjat on jo siis hankittu, mutta muutama muu tuliainen on vielä hankkimatta. Yritän löytää ne vielä ensi viikon aikana, ettei tarvitse lähtöä edeltävänä iltana juosta asioilla.

Tässä siis kaupunkipäivämme asua. Mielestäni punainen röyhelömekko ja mustat asusteet sopivat täydellisesti yhteen ja pidin kovasti tästä kesäisestä kombinaatiosta. Uudehkot ballerinani tosin tarvitsevat vielä sisäänajoa, sillä paksu nahka sai kantapääni aika karmeaan kuntoon ja loppupäivästä löysin itseni kenkäosastolta sovittamassa hieman mukavammalta tuntuvaa kenkäparia. Minulla on yleensä aina toinen kenkäpari mukana uusia kenkiä sisäänajaessani, sillä mikään ei ole turhempaa, kuin ostaa pakon edessä uudet kengät. Onneksi olin jo alunperin suunnitellut ostavani nämä toiset kengät, joten tällä kertaa tilanne ei haitannut – päinvastoin, sainpa viimein hankittua ne!

Laukku Valentino

Punainen kesämekko

Hermès Collier de Chien

Hermès Collier de Chien and Valentino Va Va Voom

Pariisi katutyyli

Mekko Claudie Pierlot (alessa vastaava täällä, täällä, täällä)

Laukku Valentino (vastaava täällä)

Ballerinat Chanel (vastaavat alessa täällä, täällä)

Rannekoru Hermès

Aurinkolasit Dior

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Hei Maija, onko Compeed-laastarit sinulle tuttuja? Itse pidän niitä aina laukussa mukana hiertymien varalta ja ne ovat osoittautuneet kullanarvoisiksi varsinkin kaupunkilomilla, kun tulee käveltyä paljon.
Mekkosi on ihanan pirteän värinen 🙂

Maija

Compeedit on kyllä kesäjalkojen pelastus! Itsekin liimasin Compeedit suurempien rakkojen päälle, mutta näiden kenkien paksu nahka teki käevelemisestä todella epämukavaa… Olisin varmasti päässyt kotiin asti, mutta totesin, että nythän on hyvä hetki käydä hakemassa ne tarvitsemani toiset kengät mukaan! 🙂

Ihanaa kesää ja höyhenen kevyitä askelia! <3

Mekko on tosi kaunis. Ja väri sopii sinulle hyvin.
Olen kiinnittänyt huomiota, että usein, kuten myös tässä postauksessa, linkkaat vain ”vastaaviin” tuotteisiin, mutta et siihen merkkiin, jonka tuote sulla on. Onko tämä joku Annan tai affiliate kumppanien sopimustekninen juttu vai mikä syy sen taustalla on?
Olen löytänyt postauksistasi useamman kiinnostavan vaatemerkin, joka ei ollut ennestään tuttu, mutta joutunut itse googlaamaan sen (haha, kamala vaiva…). Minusta olisi kiva, jos linkkaisit edes brändin kotisivulle vastaavien tuotteiden affiliate linkkien lisäksi.

Maija

Kiitos Heli! Useat bloggaajat lainaavat juuri tästä syystä kauden vaatteita pr-toimistosta, jolloin he pystyvät helposti linkkaamaan samaan saatavilla olevaan tuotteeseen. Omat vaatteeni ovat usein (välillä jopa vuosia) vanhoista mallistoista, eikä tuotetta ole välttämättä enää saatavilla. Merkin voin toki linkata!

Usein lukijat toivovat, että linkkaan myös vaatteita, jotka on helposti saatavilla myös Suomesta, siksi lisään linkkejä suomalaisiin nettikauppoihin. Koitan mahdollisuuksien mukaan myös löytää vastaavan tuotteen eri hintaluokissa ja osoittaa samalla, että saman tyyli onnistuu eri budjeteilla.

Claudie Pierlot:n nettisivut löytyvät täältä: http://fr.claudiepierlot.com/ Valitettavasti nettiputiikki ei taida toimittaa Suomeen 🙁

Kiitos vastauksesta. Vastaavien ja eri hintaluokkien tuotteiden linkkaaminen on minustakin oikein hyvä käytäntö, sitä en halunnut kritisoida 😊 mutta siihen rinnalle linkki merkin sivuille olisi kiva lisä. Blogin kautta tuttuja brändejä voi sitten vaikka reissuilla bongata helpommin, vaikka nettikaupan kautta tuotteita ei saisikaan Suomeen.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *