Trumpettihihat ja inspiraatiota toimistopukeutumiseen
Trumpettihihat ja inspiraatiota toimistopukeutumiseen

Toimistotyyli

(Sisältää mainoslinkkejä/Saatu blogin kautta)

Ihan kivan asu, mutta… Mitä mieltä te olette? Tämä asu sopisi varmasti asteen tiukempaa pukukoodia noudattavan toimistolle ja itsekin pidin asusta kun valitsin sen aamulla – mutta jostain syystä jokin jää puuttumaan. Vaikka tyylini on yleensäkin aika siisti, haluan sen olevan myös huoleton ja rento – tämä asu olikin minulle ehkä asteen liian laitettu.

Mitä tekisin toisin? Vaihtaisin korkkarien tilalle ballerinat, kauluspaidan sijaan t-paidan tai kynähameen tilalle nilkkapituiset housut. Lisäisin ehkäpä jonkin kiinnostavan elementin, printtipaita voisi olla kiva!

Näiden kuvien sini-valkoista kauluspaitaa olen käyttänyt viime aikoina ahkerasti, lähinnä suorien housujen kanssa. Uskon, että tämä on täydellinen vaatekappale täydentämään monenlaista toimistotyyliä; raidallinen kauluspaita on aina klassinen ja helppo stailata niin huoliteltuun kuin rentoonkiin tyyliin. Nuo trumpettihihat ovat mielestäni ihana yksityiskohta ja paidan rento malli miellyttää minua muutenkin. Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä asua kynähameen ja korkojen kanssa!

Toimistopukeutuminen

Trumpettihihat Raidallinen kauluspaitaPukukoodi toimistolle

Paita Banana Republic (vastaava täällä, täällä)

Kello Paul Hewitt*

Hame Banana Republic (vastaava täällä)

Kengät Dior (vastaavat täällä)

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Mun silmään näyttää todella hyvältä!!

Maija

Sunlaisen tyylitaiturin kommentti lämmittää aina, kiitos Jenni! 🙂

Minusta asusi on upea juuri tuollaisena, trumpettihihat tuovat perinteiseen businessasuun ripauksen siroa naisellisuutta!

Maija

Hei Anna, ihana kuulla! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *