Vaatteiden alla – parhaat olkaimettomat rintaliivit ikinä
Vaatteiden alla – parhaat olkaimettomat rintaliivit ikinä

Parhaat olkaimettomat rintaliivit

(Sisältää mainoslinkkejä)

Kärsin monta vuotta rintaliiviongelmasta. En onnistunut löytämään oikeaa kokoa ja mallia edes ammattilaisen avustuksella. Minun tarvitsi jatkuvasti korjailla liivien asentoa, olkaimet pureutuivat ihooni aiheuttaen päänsärkyä (tämä oli suurin ongelmani!) ja minulla oli laatikko täynnä erilaisia malleja, joista yritin joka päivä löytää sopivan, asuuni sopivan vaihtoehdon.

Kunnes joitain vuosia sitten kiikutin Nürnbergin Breiringerin sovituskoppiin Wonderbran liivit. Olin itse asiassa miettinyt jo hetken aikaa niiden sovittamista, mutta totuuden nimessä ajattelin että ne sopisivat paremmin nuoremmille naisille jotka toivovat liiveiltään kunnon toppauksia. Miten väärässä olinkaan, sillä löysin siltä sovitukselta liivit, jotka täyttivät kaikki kriteerini. Kokoluokituksesta löytyi minulle aivan täydellinen koko, mallissa ei ole push up -toppauksia ja mikä parasta, liivien antama tuki on aivan uskomattoman napakka.

En ole käyttänyt moneen vuoteen mitään muita rintaliivejä. Minulta löytyy tätä samaa Wonderbran Ultimate Strapless -liiviä nudena, valkoisena ja mustana, pitsillä ja ilman. Kysyitte aiemmin hyviä suosituksia olkaimettomista liiveistä, joten ilolla kerron, että olen löytänyt t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n mallin. Liivejä ei tarvitse korjailla päivän aikana, vaan ne istuvat nätisti päällä kovemmassakin menossa. Wonderbran liivejä löytyy ainakin Zalandon ja Nellyn valikoimista, näiden kuvien pitsinen malli löytyy täältä ja täältä (ja sopii täydellisesti vaikka hääpuvun alle!) ja saumaton, ohuemmankin paidan alle sopiva malli löytyy täältä ja täältä.

Wonderbra rintaliivit Parhaat olkaimettomat rintaliivit Wonderbra

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *