Välipäivien tunnelmia

Café Sali Rauma

Miten teidän joulunne sujui? Meidän joulumme sujui varsin rennosti omalla porukalla – tosin isäni onnistui lyömään meidät kaikki ällikällä siinä vaiheessa, kun joulupukki asteli ovesta! Hän ei ollut kertonut joulupukin tulosta edes äidilleni ja hän saikin hykerrellä makeasti katsellessaan äimistyneitä ilmeitämme.

Joulupäivän illan taas vietin ystävieni kanssa. Instagramin puolella näkyikin vilaus ystävieni ihanasta olohuoneesta, jota koristi yli kolmi (vai -neli?) metrinen joulukuusi. Ihana ilta venyi pitkälle yöhön asti mitä parhaimmassa seurassa.

Tänään kävimme kiertelemässä kaupungilla ja pysähdyimme kahville yhteen suosikkipaikkaani, nimittäin tunnelmalliseen Café Saliin. Tuon kahvilan ikkunoista on kiva seurata ohi käveleviä ihmisiä ja tarkkailla torikauppiaiden puuhia. Raumalla on muuten ehkä parhainta (ja ehkä pahintakin, heh) se, että aina näkyy tuttuja ja tälläkin kertaa tapasimme iloksemme vanhoja ystäviä ihan sattumalta.

Onko muuten kellään muulla päivät sekaisin? Itse olen ollut täysin lomafiiliksissä ja olisin voinut vaikka vannoa, että tänään on maanantai…

Kaakao kermavaahdolla

Kahvila Rauma

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Kaunita kuvia!

Ihanaa Uutta Vuotta Lauantaina! <3 Ja onnea vuodelle 2017!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *